Ahoj, něco jsem už psal v článku medicína, zubařina, farmacie - časová náročnost studia, nebo tak nějak se to jmenuje...ale klidně rád napíšu znovu Heleď, něco stojí ubytování, jídlo a doprava - to jsou výdaje za každý měsíc. A pak je to pálka vždycky na začátku semestru. Teď jdu do druháku, v prvním semestru jsme platili za pomůcky asi 2000, v druhém semestru něco přes 5000. Pak to ještě chce nějaké učebnice, nicméně většina se dá sehnat v elektronické podobě a když to tak pozoruju, značnou část nástrojů, které jsme si draze zakoupili, tak bez těch se to zatím dalo nějakým způsobem udělat. Ale bohužel investice jsou nutné, no. Napadlo mě, třeba od studentů, který vyhodí, si toto nakoupit, protože jim to už k ničemu nebude (ale takových není moc a myslím, že by bylo těžké je nějak kontaktovat)...anebo třeba domluvit se s nějakým pohodovým zubařem, že by třeba nějaké nástroje poskytl laciněji, jakožto opotřebované. Ale já myslím, že se to dá utáhnout 😊 neboj - není to tak horké, jak se na první pohled zdá 😉 Kdyby něco, tak mail 😉
Email: