Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (18%)

Vyučovaného oboru (26%)

Ceny (17%)

Blízko domova (17%)

Celkový počet odpovědí: 12804.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Potvrzení přihlášky ke studiu- HTF UK

← Všechna témata Kategorie: Informace o studiu 3 reakce 728 přečtení
Tali11.03.2012 08:09
Krásnou neděli. Podala jsem přihlášku koncem ledna elektronicky, poté jsem poslala vytištěnou a podepsanou kopii s ústřižkem. Má mi přijít e-mail, potvrzující přijetí přihlášky. Dosud však nepřišel. Jsem už z toho trochu nervní, proto jsem se chtěla zeptat, jestli to obvykle chodí později. Uzávěrka byla do konce února. Díky.
  • Jituš11.03.2012 12:53
    Já jsem se hlásila na PEDF UK. Měla jsem to stejně, elektronická přihláška + vytištěná a odeslaná poštou. Potvrzovací e-mail mi přišel tento pátek (9.3) odpoledne. Tak bych byla ještě klidná. Navíc nevím, jestli HTF posílá e-mailem potvrzení. Záleží i jakým způsobem zpracovávají přihlášky.
  • Radek13.03.2012 10:45
    já myslím že tam jde vlastně jen o to jestli jim to došlo tou poštou.. jinak kdyby tam měl člověk nějakou nejasnost tak by ho ze školy kontaktovali.. určitě by jeho přihlášku nehodili do koše. Prostě možná ještě počkat.. do konce března.. ono to administrativní zpracování přihlášek taky trvá (mně např. před léty.. ale to jsem nedělal elektronickou ještě) přišel až v dubnu poštou dopis s datumem a časem kdy se dostavit k přijímačkám. Jestli posílají ještě předtím mail tak tím jen líp.
    Teoreticky můžeš zavolat na studijní oddělení referentce a zeptat se jí.. říct jí jméno, a ona by se koukla do compu jestli tě tam má. No je pravda že kdyby jí takhle každý volal tak jí asi zvoní v uších.. ale v případě KTF si myslím že to nebudou nějaké velké tisíce uchazečů, tak když budeš z toho neklidná tak si to tímhle způsobem ověř.

Email: E-mail
  • Tali31.03.2012 12:37
    Tak mi to ještě nepotvrdili, ale našla jsem si to v informačnim systému na stránkách UK. Přihláška je zaevidovaná.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.