VŠE fakulta mezinárodních vztahů - přijímačky

← Všechna témata Kategorie: Informace o studiu 2 reakce 1654 přečtení
Barbora05.12.2011 10:48
Chtěla bych se zeptat, jak je to s přijímačkami na VŠE - konkrétně na fakultě mezinárodních vztahů. Vím, že se přijímačky dělají ze dvou jazyků a matiky, ale nenašla jsem jakou formou se dělají, např. testy SCIO. Nikde na webovkách VŠE jsem to nenašla, možná jen špatně hledám.
Předem díky 😊

Email: E-mail
  • Radek08.12.2011 11:05
    Ahoj.
    Dělají se formou písemných testů na možnosti A,B,C,D.. z jazyka i z matematiky.. Myslím že na každý jazyk je 60 minut času (50 vět), na matiku tuším 70 minut (15 příkladů).
    Nějaké vzorové testy jsou i na stránkách VŠE zde:
    http://www.vse.cz/download/index.php?cat=27 (jde o všechna zadání a řešení přijímaček z r.2009).
    Mám i nějaké starší doma v počítači.. A novější z matiky co jsem nedávno koupil v knihkupectví s učebnicema, kdyžtak mi napiš mail (kdybys už 2009 měla vyzkoušený a chtěla bys víc..) Novější z jazyka to nevím, ale asi před 2 lety jsem zkoušel psát studijním referentkám fakult, jestli tam někde nejsou novější testy.. a některé mi i odpověděly a něco poradily.. tak by možná stálo za to ten dotaz zopakovat 😊.

• Barbora08.12.2011 17:43
      Moc děkuju 😊 Všeho určitě využiju 😊

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.09.2026 17:41:10.