Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (19%)

Vyučovaného oboru (23%)

Ceny (18%)

Blízko domova (18%)

Celkový počet odpovědí: 26550.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Pedagogická skripta v pdf

← Všechna témata Kategorie: Informace o studiu 2 reakce 1102 přečtení
Pája07.09.2011 07:32
Zdravím.Nenašla by se tu dobrá duše,která by měla nějaká skripta do obecné pedagogiky, didaktiky a ještě některých pedagogic. věd. Moc prosím. Pokud se dobrá duše najde,nechť mi napíše do vzkazníku nebo email. Díky.

Email: E-mail
  • Radek09.09.2011 17:26
    zdravím. mohl bych tady dát slušnou řádku odkazů, a krásných.. ale já jsem si řekl NE.., protože "život je hledání", zadejte si do vyhledávače např. google pedagogika, hledat, a pak pod vyhledávacím okénkem najdete odkaz rozšířené hledání, na ten kliknete a dáte tam např. přesné slovo pedagogika a v kolonce poněkud níže "typ souboru" pdf.. a ono to najde všechny soubory pdf které jsou zaindexované v googlu a mají v názvu souboru pedagogika.. můžete si pak hrát samozřejmě i s kombinacemi slovíček dle libosti, atd. Doufám že obecná rada dobře poslouží. Hezký den, R

• Pája09.09.2011 17:29
      nazdar radku, a tak nejsem samozřejmě ***ej,ale takto nic nenajdu,lepší je "ulozto.cz" , tam je skript, hledám konkrétní skripta,která nejsou dostupná ani na guglu ani na ulozto.cz , ju

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.09.2026 23:11:07.