co delat po bc.

← Všechna témata Kategorie: Informace o studiu 2 reakce 503 přečtení
Jahča16.06.2010 11:05
Dobrý den koncem cervna se snad zadari a budu bc, ale problem je v tom,ze jsem neudelala prijimacky, o odvolani premyslim, ale sance minimani, vim jak to chodi u nas... a jinak jsem kvuli statnicim nestihla ani radne, ani prelozene.....tak prosim o radu co delat, vim, druha kola, ale potrebuju zustat v Brne, kvuli financim, ale nemohu najit, kdy je kde maji, mam obor socialne ekonomicky, popripade, jake mam jine moznosti, kdyz opomeneme zamestnani....prijimacky mam moznost znovu delat v lednu, tudiz bych potrebovala byt jeste pul roku student, kvuli vyhodam...prosim o rady. diky

Email: E-mail
  • Veronika17.06.2010 10:28
    Běž pracovat. Finančně se uleví Toěb i rodičům..
    • Jahča17.06.2010 12:41
      Díky za radu, to vím taky, ale ja se ptala, jestli jsou mozny jiny varianty nebo jestli ma nekdo zkusenost, to ze mam jit makat, vim taky, diky za tuto zcela originalni radu😊, ale jsou zde jiny problemy, kvuli kterym bych potrebovala byt student, a proto sem asi pisu, aby mi nekdo poradil

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.