SOCIOLOGIE na ZCU- prijimacky

← Všechna témata Kategorie: Západočeská univerzita v Plzni 4 reakce 1460 přečtení
Kačka17.06.2010 21:09
Ahoj, chci se zeptat jestli tu neni nekdo kdo delal prijimacky na Sociologii na FF ZCU..me to za par dni ceka a zajimalo by me co mam asi tak ocekavat..uz jsem absolvovala prijimacky na UK na FF na ten samy obor a byl to docela masakr,hlavne na strankach byly naprosto primitivni ukazky testu a pak to bylo fakt sileny..tak me zajima jestli mam neco obdobneho ocekavat i v Plzni..a zajimala by me hlavne ta matika..kolik bylo prikladu apod., tak prosim kdyby se tu nekdo nasel tak se mi ozvete,budu strasne moc vdecna😊

Email: E-mail
  • Linda17.06.2010 22:34
    Ahoj, taky se chystám na přijímačky na socku 😊.. Hele.. Mám nějakou učebnici přímo od zču a jsou tam testy z minulých let. Co se týče matiky, tak ta je naprosto bezproblémová.. Nějaké rovnice, sem tam logaritmus, pár funkcí a jednoduché slovní úlohy na variace, permutace, atd.. Asi 20 příkládků ( věř mi, nejsem extra matematický typ, ale problémy jsem neměla ..) Otázky ze sociologie mi přijdou už složitější, takže tam spoléhám na svou znalost z gymnaziálních let..Pak je tam část filozofie, ze kt. mám maturitu, tak by to mohlo být ok 😊.. A nakonec anglický text a doplňující otázky k němu.. Tak přeji hodně štěstí a doufám, že se příští rok potkáme v lavicích 😊
    • Kačka17.06.2010 23:02
      Ja jsem take maturovala ze zsv tak na to taktez spoleham i kdyz na UK mi to bylo vcelku k prdu..! Ja jsem si precetla ty dve knizky ktere tam jsou doporucene, a ta jedna z toho je vlastne ucebnice kterou jsme meli na gymplu.. A pak mam doma jeste Odmaturuj z matiky,a ty zbyly dve knizky jsem necetla..spoleham ze z filozofie tam toho moc nebude a kdyz tak zaklady Horsi bude ta matika ta mi absolutne nikdy nesla,ale zas se da naucit..a doufam ze tam nebude nic silenyho..Ale docela se bojim i te anglictiny🙁..A jak si psala o te knizce jak ji mas doma,napsala bys mi jeji nazev😊? Ja bych zaskocila do knihovny jestli ji nemaji..ze bych si to jen projela! Jinak Ti moc dekuju za info,doufam ze nam to vyjde..😊 ale podle statistik z minulych let vzali pres polovinu lidi,kteri se tam hlasili! Tak snad😊

Email: E-mail
  • Linda18.06.2010 19:40
    Jsou to "TESTY k přijímacím zkouškám Fakulta filozofická"... Hele ta matika fakt dle těch testů v klidu.. Já gympl prolejzala pravidelně s trojkou z matiky a tohle dávám 😊... Držím palce, pak si sem můžem napsat, jak to dopadlo 😊
    • Kačka19.06.2010 00:39
      Dekuju za nazev😊 ja jsem dneska v knihovne nasla knizku Chci se dostat na sociologii, kde je taky hromada testu..a fakt jako nejaky ty pojmy jsem v zivote nevidela,v tom je ta sociologie docela zradna..jinak jsem taky stabilni trojkarka z matiky,takze jsme na tom asi podobne😊 tak mi kdyztak napis na mail (E-mail) rada se s tebou podelim o sve pocity z tech prijimacek😊

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.