Ahojte, mám takový problém. Jdu ke státnicím leden 2012/2013. Měla jsem jit ale ted v záři, ale nejak jsem to nestihla. Minulý týden jsem zjístila, že nám pozměnili otázky. nekteré otázky vůbec nevím, hlavne teda z ekonomie, jedna se především o Evropskou Unii. Proto bych se chtěla zeptat, zda je nekdo nemate. Otázky z podnikání mám, takže klidne muzu preposlat kdyby nekdo chtel, na oplátku za otázky z ekonomie,,,,je to fakt mazec,,,takové jednani jsem jeste nezazila, aby si takhle menili otazky,,,,,MOC PROSIM O POMOC,,,,
Email: E-mail
-
R Radek01.11.2012 07:36 ahoj. zkus mi kdyžtak poslat ty otázky na mail a řekni kterou bys potřebovala. Zkusil bych zjistit a poradit ti kde se o tom něco najde, a co by se k té otázce dalo říct. Jakou máte k té ekonomii (myslím k těm předmětům) literaturu? Myslím že o EU se najde hodně na netu nebo určitě bude nějaká speciální knížka.. ale potřebuju přesné znění těch otázek.😉
Email: E-mail-
K Kati18.12.2013 16:09 Ahoj,
mam prosbu jestli mas odpovedi na otazky z ekonomie na VSP ke statnice.
Nemuzu nikoho najit a velice potrebuji.
Predem dekuji
mail E-mail-
R Radek18.12.2013 16:45 Tu školu jsem nestudoval a žádného známého tam nemám. Zkus tuhle stránku, tam inzerují že mají nějaké materiály k těm státnicím. Ale jestli jsou dobré to nevím, to asi budeš muset zkusit. http://www.primat.cz/vsp-vsp/predmety/ekomonie/110729 . Každopádně přeju zdar, Radek
-
-
-
S stefany11.11.2012 11:32 Ahojte,
chtěla jsem se zeptat nevíte o někom kdo by byl ochotný se podělit o studijní materiály, podklady, ,,taháčky´´týkající se bakalářské studia - kombinované - obor podnikání, délka studia 1 rok-. Předem mockrát děkuji za odpověď.
S pozdravem Stefany😀
Email: E-mail -
B Berenika13.11.2012 20:28 Ahoj, sháním materiály ke studiu na VŠP Ostrava, zkrácená výuka 1 rok, absolvent VOŠ...budu vděčná za každý postřeh, radu, podporu, informaci jak probíhá studium atd. Děkuji předem.
Napsat odpověď
Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.