Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat studentů nebo absolventů jak jste byli se školou spokojeni.
Uvažuji o marketingové komunikaci - dálkově.
Je v oboru hodně obsažena matematika? Kvůli základní škole mám z matematiky neskutečnou hrůzu.
Jak prosím třeba probíhají zkoušky?
Je možné , pokud mám kombidované studium , chodit na některé přednašky co mají studenti z denního studia?
Prosím o jakékoliv informace, moc by mi to pomohlo. !
😊
Děkujii
M.
-
M Maxius12.03.2016 11:09 Ahoj,
v tomto oboru, o kterým uvažuješ matematika jako taková není, ale v rámci výuky Ekonomie se jí nevyhneš. Matematika tě bude z podstaty věci provázet zejména při počítání smysluplných vzorečků. Naproti tomu statistiku si zde užiješ docela dost. V rámci marketingových studií je statistika kvůli výzkumům důležitá. Pokud se však budeš soustavně připravovat, tak by statistika neměla být problém. Profesoři jsou ochotní a rádi vše vysvětlí. Rozhodně se zde nesetkáš s nějakým odporem ze strany vyučujících, jako je tomu na veřejných univerzitách. Sám zde marketing studuji již čtvrtým rokem na magisterském programu a můžu jednoznačně říct, že je to super obor se všeobecným přehledem. Pokud jsi kreativní, rozhodně se zde budeš moci náležitě realizovat. Škola má perfektní mediální studio, kde se natáčí spoty všeho druhu. Školu rozhodně doporučuji. URČITĚ SE NENECH ODRADIT OD LIDÍ CO TUTO ŠKOLU HANÍ. Kvalifikovanou práci v oboru s tímto vzděláním seženeš. Na závěr tě tu čeká ještě jeden benefit, a to jsou krásné slečny a ve skrze skvělý kolektiv.
Napsat odpověď
Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.