Management firem

Bára17.07.2017 16:34
Ahoj chtela bych se zeptat na vase zkusenosti s oborem- Management firem... hlavne na obtiznost matematiky, ale budu rada za kazdou informaci. Uvazuju ze se prihlasim, ale mam bc. uplne jineho zamereni a bojim se jestli to bude realne dohnat. Diky😊
  • Lucka17.07.2017 21:46
    Ahoj Baro, jsem cerstva absolventka Managementu firem s tim, ze Bc mam z Univerzity Karlovy obor Molekularni biologie a biochemie. Na zacatku jsem asi prvni 2 tydny trochu tapala, ale zorientujes se. VSEM ma hodne dobre materialy pro vsechny predmety, takze pokud by ti neco chybelo, muzes si cokoli dostudovat z videi, skript nebo jinych materialu. Urcite to dozenes, kdyz budes chtit a ja mam zkusenost jedine dobrou. Skveli lektori ale hlavne vstricni, radi velmi pomuzou a poradi, prednasky jsou obsahove zajimave. A co se tve otazky tyka - matika se v povinych prednaskach vubec neuci 😊 kdybys cokoli potrebovala nebo se chtela zeptat, urcite mi napis na E-mail nebo si me najídi na fabebooku Lucie Piskova 😉

Telefon: 734736438
  • Martina18.07.2017 09:18
    Ahojky, jako studentka MF a antitalent na matiku můžu v klidu říct, že jsem to vše zvládla a v pohodě. Držím palce při výběru 😊)

Email: E-mail
  • Bára25.07.2017 23:39
    Holky dekuju moc za odpovedi 😊 mam prave zdravotnicke zamereni tak jsem se bala ze by to mohl byt problem😊 a s tou matematikou se mi ulevilo docela!
    • x26.07.2017 08:53
      Na tvém místě bych se nebál matematiky ale uplatnění.
  • Martina31.07.2017 22:05
    Uplatnění se neboj 😊. Nikdy jsem neměla problém!

Email: E-mail
    • x01.08.2017 12:30
      V těsné časové koincidenci se na málo navštěvovaném fóru objeví tři pochvalné příspěvky na pomocnou vysokou školu VŠEM. Jistě, může to být náhoda, ale to je to nejméně pravděpodobné vysvětlení...
  • x20.08.2017 13:36
    O "kvalitě" VŠEM a o "věrohodnosti" anonymních informací vykládajících cosi o vlastní dobré zkušenosti a uplatnitelnosti absolventů si může udělat obrázek každý, kdo zvládne pingnout mail. Maily alena.misankova a martina.houskova, tedy maily spojené s obrovským sebevědomím a pochvalou neexistují, zatímco maily martina.horakova a lucka.piskova, tedy maily spojené s hloupostí téměř roztomilou, případně s absencí studijních předpokladů, existují (pozitivní kontrola, že pingnutí nelikviduje ochrana serveru).

Pro méně chápavé doplním i nejpravděpodobnější vysvětlení. Protože není třeba uvádět mail, je jedinou motivací pro uvádění nefunkčního mailu pouze snaha zvýšit dojem důvěryhodnosti takové informace ze strany pachatele guerilla marketingu. Prostě jde o propagační pracovníky mající za úkol vytvářet dojem, že VŠEM je skutečná vysoká škola.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.