Chtěla bych se zeptat studentů VŠEM jaké mají školné Klasik nebo Standart nebo Premium. Zajímá mě hlavně jak je t z učebnicema, které se v jedntlivých balíčcích nabízejí a jestli k úspěšnému dokončení školy stačí Klasik. Děkuji
Email: E-mail
-
V Vít13.07.2012 21:06 bral bych to střední,ale ani to nejvyšší školné ti stejně nezajistí titul Bc.,ale jen tvoje znalosti
Email: E-mail -
V Vít13.07.2012 21:09 prostě když si bude člověk,který se tvrdě učí platit klasika ,tak to dá i s ním.Zároveň ten,kdo si zaplatí nejvyšší školné a nebude se učit,chodit na přednášky atd.tak mu ani nejvyšší školné nepomůže a ještě to udělá škole radost,zaplatí si třeba rok navíc.Ale mít zkouškové období 10 měsíců oproti klasiku,které je poze 3 je to docela výhoda
Email: E-mail-
K Krinoha14.07.2012 11:29 -
V Vít14.07.2012 22:36 tak máš to napsný na webovkách,všichni si můžou pořídit všechny učebnice,jen se liší v hrazení.U klasiku je musíš koupit za plnu cenu,u standardu-s 50%slevou a u premium je máš zdarma
Email: E-mail
-
-
-
P Pavlína08.08.2016 13:47 Dobrý den, prosím o informaci ty, kteří mají zkušenosti s poskytnutím stipendia Klasik. Zajímalo by mě, jaké jsou kladeny podmínky pro jeho poskytnutí. V případě, že pracuji pro neziskovou organizaci je podmínkou, abych současně neměla úvazek u jiné než neziskové organizace ? Dále pak, zda-li tato práce nesmí být ohodnocena ani symbolickou mzdou a příp. další vaše postřehy a rady. Předem díky..
P Pavlina21.03.2017 22:12 Já si vybrala tu nejdražší variantu /tu s tím asistentem/, který mě "kope do zadku". No a super, zatím stíhám a asistent mi vše připomíná, takže nemám šanci vynechat. 😀
L LuckaO03.12.2019 17:05 Co se týká cenové úrovně Standard, skripta sice nejsou hrazené v rámci školného, avšak dají se sehnat i od absolventů za rozumnou cenu. Případně jsou k dispozici v elektronické podobě po aktivaci školní licence na program LockLizard. Myslím, že studium se dá dokončit v každém případě a záleží primárně na studentovi samotném, jak se studiem vypořádá.
Napsat odpověď
Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.