Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (18%)

Vyučovaného oboru (26%)

Ceny (17%)

Blízko domova (17%)

Celkový počet odpovědí: 12878.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Školné - jaké vybrat

Krinoha13.07.2012 19:29
Chtěla bych se zeptat studentů VŠEM jaké mají školné Klasik nebo Standart nebo Premium. Zajímá mě hlavně jak je t z učebnicema, které se v jedntlivých balíčcích nabízejí a jestli k úspěšnému dokončení školy stačí Klasik. Děkuji

Email: E-mail
  • Vít13.07.2012 21:06
    bral bych to střední,ale ani to nejvyšší školné ti stejně nezajistí titul Bc.,ale jen tvoje znalosti

• Vít13.07.2012 21:09
    prostě když si bude člověk,který se tvrdě učí platit klasika ,tak to dá i s ním.Zároveň ten,kdo si zaplatí nejvyšší školné a nebude se učit,chodit na přednášky atd.tak mu ani nejvyšší školné nepomůže a ještě to udělá škole radost,zaplatí si třeba rok navíc.Ale mít zkouškové období 10 měsíců oproti klasiku,které je poze 3 je to docela výhoda

• Krinoha14.07.2012 11:29
      A dají se ty odborné učebnice, co nabízí premium dokoupit? A co ty e-knihy?

• Vít14.07.2012 22:36
        tak máš to napsný na webovkách,všichni si můžou pořídit všechny učebnice,jen se liší v hrazení.U klasiku je musíš koupit za plnu cenu,u standardu-s 50%slevou a u premium je máš zdarma

• erzika28.08.2012 09:35
          a existují nějaké neoficiální stránky, kde se sdílí materiály od studentů (např. staré seminárky, výpisky z přednášek, zkouškové otázky apod.)??😊
  • Pavlína08.08.2016 13:47
    Dobrý den, prosím o informaci ty, kteří mají zkušenosti s poskytnutím stipendia Klasik. Zajímalo by mě, jaké jsou kladeny podmínky pro jeho poskytnutí. V případě, že pracuji pro neziskovou organizaci je podmínkou, abych současně neměla úvazek u jiné než neziskové organizace ? Dále pak, zda-li tato práce nesmí být ohodnocena ani symbolickou mzdou a příp. další vaše postřehy a rady. Předem díky..

• Pavlina21.03.2017 22:12
    Já si vybrala tu nejdražší variantu /tu s tím asistentem/, který mě "kope do zadku". No a super, zatím stíhám a asistent mi vše připomíná, takže nemám šanci vynechat. 😀

• LuckaO03.12.2019 17:05
    Co se týká cenové úrovně Standard, skripta sice nejsou hrazené v rámci školného, avšak dají se sehnat i od absolventů za rozumnou cenu. Případně jsou k dispozici v elektronické podobě po aktivaci školní licence na program LockLizard. Myslím, že studium se dá dokončit v každém případě a záleží primárně na studentovi samotném, jak se studiem vypořádá.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.