VŠE FMV nebo FPH?

← Všechna témata Kategorie: Vysoká škola ekonomická v Praze 2 reakce 1453 přečtení
Honza14.06.2019 21:26
Ahojte,
dostal jsem se na obě zmíněné fakulty(FPH -podniková e., FMV - mezinárodní obchod), ale vůbec se nemůžu rozhodnout. Četl jsem si už na toto téma dost diskuzí, ale nebyly nejaktuálnější a informace byly pokaždé jiné.
Víc by mě asi lákal mezinárodní obchod, ale bojím se skrz druhý jazyk a jeho náročnost. Je nutné mluvit hned od začátku plynně německy? Moje němčina není na bůhví jaké úrovni, tak mám strach, že bych si už v září připadal jak “Alenka v říši divů.”
Také když by se měla porovnávat kvalita výuky a i popř. uplatnění, která fakulta je na tom lépe?

Děkuji za odpovědi.

Email: E-mail
  • Michaela17.06.2019 10:31
    Ahoj,
    jsem na tom úplně stejně. Také jsem přijatá na tyhle dva obory a u FMV se bojím druhého jazyka. Moje němčina není moc dobrá a bojím se, že bych se s ní hrozně trápila.
    Už ti někdo odpověděl? 😊
    A jak ses nakonec rozhodl?

Email: E-mail
  • Anna08.01.2021 13:28
    Ahoj, můžu se zeptat, jak ses nakonec rozhodl a zda jsi se svým výběrem spokojený? Mám stejné dilema a potřebovala bych mít jasno v tom, kterou fakultu si vybrat. 😊

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.