Fakulta mezinárodních vztahů

← Všechna témata Kategorie: Vysoká škola ekonomická v Praze 1 reakce 1440 přečtení
David08.02.2019 19:26
Ahoj, hlásím se na VŠE na fakultu mezinárodních vztahů, obor mezinárodní obchod a rád bych se zeptal jestli pro mě studium nebude náročné pokud studuju veřejnou správu a nejsem z obchodní akademie ani z gymplu. Baví mě totiž jazyky a rád bych tam šel z tohoto důvodu 😀

Email: E-mail
  • Katka11.02.2019 12:46
    čau, jako dost těžký. a to jsem chodila na gympl. Přišli mi tam ty lidi takoví zlostní, zamračení, přechytřelí trapáčci. ale zur sache: Fakt dost náročný, klepala jsem se strachy, blila 4x denně, stres, stala se ze macaté holky krev a mlíko hubená vychrtlá kostra bez koz a s vypelichanejma vlasama. Furt něco mluvili a mě v hlavě jen hučelo a ničemu jsem nerozuměla. Nespala jsem, nejedla jsem, plakala jsem....možná jsem ***á, možná ne. Každopádně je dobře, že jsem pryč. Pomalu se z toho dostávám. Dělám jako pomocnice na golfovém hřišti, jsem v klidu, na čerstvém vzduchu, na slunci, v přírodě, žádné stresy, pohoda, šéf je hodnej a velmi sympatickej, sem tam mi to udělá, umí to dobře je to VELKEJ chlap tam. Jemu se to líbí, mě taky, peníze ujdou...

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.