Fakulta managementu

← Všechna témata Kategorie: Vysoká škola ekonomická v Praze 4 reakce 2467 přečtení
Dzejk21.04.2015 01:13
Ahoj, studuji Bc. na ČZU-PEF a už přemýšlím pomalu na Magisterské studium. Chtěl bych pokračovat na ČZU prezenčně a dálkově na VŠE Fakultě managementu v J. Hradci a zajímal by mě názor na tuto školu někoho kdo jí studuje, především magistra. Prosím nevyjadřujte se k ČZU, pověsti o této škole mě fakt unavují a vskutku nezajímají. Díky 😊
  • mp21.04.2015 08:05
    Pověst PEFky jste přece právě naznačil sám svým rozhodnutím.
    Na PEF budete pokračovat kvůli studentským výhodám ( daně rodičů, daně své, zdravotní, mj. již ne sociální!!!) a PEFku nahradíte pak v CV FM VŠE.
    Pokud byste sám považoval PEFku za skvělou, tak nepůjdete studovat jinam více méně to samé.
  • Inkvizitor21.04.2015 10:53
    Dovolil bych si technickou poznámku: Skutečně si myslíš, že je účelné studovat souběžně dva blízké obory? Jistě, je to pohodlnější, ale trochu zbytečné, pokud se skutečně cítíš na studium dvou navazujících magisterských oborů souběžně, klidně se poohlédni po něčem "vzdálenějším". Zákon o vysokých školách to umožňuje a většina škol se tomu nebrání (samozřejmě pokud máš odpovídající znalosti).

Web: https://www.youtube.com/watch?v=xg4AHoBJgvY
  • !!!!22.04.2015 09:08
    Berou 190 lidí na všechny mgr.
    60 % bez přijímaček z vlastních absolventů
  • jajush04.06.2015 22:14
    Studuji FM VŠE už od bakalářského studia, teď dokončuji prvák magistra. Samozřejmě mám zkreslený pohled, protože jsem jinam nechodila, ale nemůžu si na nic stežovat (snad kromě jednoho pokusu na zkoušku, ale to je všude na VŠE). Pedagogové jsou profesionálové a velmi milí a ochotní lidé (samozřejmě výjimky se najdou všude), kteří úzce spolupracují se studenty na všem. Mezi studenty panuje jistá soudružnost a výhodou je se každý s každým zná. Budova sama o sobě je zdokonalována každým rokem. Samozřejmostí jsou zásuvky v každé učebně pro každého, wifi, bufet, moderní knihovna s odpočinkovou zónou, studijními kójemi a PC. Musím říct, že neznám na fakultě nespokojeného člověka a lidé, co k nám přestoupili, jsou nadšení. Mezi mé spolužáky a kamrády patří i studentka z ČZU a je nadšená.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 08.09.2026 20:37:28.