VŠE-Mezinárodní vztahy

← Všechna témata Kategorie: Vysoká škola ekonomická v Praze 1 reakce 977 přečtení
Lucie07.10.2013 15:06
Chtěla jsem se zeptat, jestli se studium jazyků na této fakultě dá zvládnou. Na jaké úrovni výuka jazyků probíhá, případně jaké jsou kladeny nároky na studenty. Na gymnáziu mám dobré výsledky, ale bojím se, že na vysoké škole to nebudu zvládat. Mohl by jste mi prosím dát někdo nějaké bližší informace. Předem děkuji za odpověď 😊

Email: E-mail
  • Mona19.05.2014 13:32
    Ahoj, jestli ti jazyky jdou, tak bych neměla obavy 😊 Jsou tam 4 úrovně obecného jazyka, které začínají tak na úrovní maturity a každá další je o trochu těžší, ale v klidu se to dá Další level jsou pak víc specificky zaměřený kurzy podle oboru, a to už jsou v některém jazyce celkem "lahůdky", ale i s tím se dá poprat 😊 Celkově bych se toho tak nebála 😊

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.09.2026 23:11:07.