Podnikohospodářská fakulta - šance na přijetí?

← Všechna témata Kategorie: Vysoká škola ekonomická v Praze 12 reakcí 4902 přečtení
Maverick21.06.2011 22:23
Zdravím,

rád bych se zeptal jestli je nějaká šance že se dostanu na podnikohospodářskou fakultu pokud mám 139 bodů z obou testů. Oba testy jsem dal nad 50 bodů. Je šance třeba při odvolání?

Email: E-mail
  • Lucka22.06.2011 19:17
    No, loni byla bodová hranice pro přijetí 155 bodů...každopádně se můžeš odvolat, jestli se nedostaneš , hodně lidí si tenhle obor dává třeba jako náhradní , takže šance na odvolání vždycky je, nějaké lidi berou, ale asi se to mění rok od roka, kolik přesně.
    • sagvi22.06.2011 20:02
      Zalezi jen jestli tam vubec s takovym scorem chces lezt. Pravdepodobne nevydrzis napor studia, coz mela proverit prave prijimaci zkouska. Vezmou si tve prachy a za rok te vyhodi.

• Maverick22.06.2011 22:39
        Nebojím se toho že bych to nezvládl. Celkově mě matika i ájina baví, šlo nejspíš o nějaké hloupé chyby, ale i to se počítá no.

• sagvi25.06.2011 15:02
          Jsem zvedavy co reknes na ty hloupy chyby az za rok poletis xDDD

• Míša15.10.2011 22:54
            Jeziš přeháníš 😀Je jako pravda ,že 139 neni opravdu moc...ale i kdyby tě tam vzali,tak nevidím důvod proč by to ten člověk nemohl zvladat ,pokud se bude snažit!A ještě k tomu ,teď to myslím obecne ,ale udělat špatně přijímačky,ještě neznamená,že jsem nějakej hloupejsi..muze to byt nestesti,nervozita..cokoliv.Tak tady nedelej simte nejaky radoby machry čachry😛

• Jakub22.06.2011 23:03
    Ahoj, řeším podobný problém na Fakultě financí a účetnictví. Měl jsem 144 bodů (podělal jsem matiku, prostě neumim psát testy na jeden pokus, musím být hodnocen z dlouhodobého hlediska😊 a na Bankovnictví mi schází 1 bod a na Finance 3, má smysl se odvolávat?
    Btw jak to probíhá, kdy mám poslat formulář a jaký důvod mám uvést, musím říct, že v tom dost plavu, rád si nechám poradit...😊

• Lucka23.06.2011 06:53
      ahoj, ja se tedy nikdy neodvolavala, ale rekla bych, ze budes nejdriv muset pockat, az ti domu oficialne poslou vysledek prijimaci zkousky (coz tipuju tak konec cervence) a az teprve potom budes mit lhutu na odvolani. a formular na to urcite neni, urcite vic instrukci bude na tom oficialnim papiru od skoly potom co dostanes.
    • Will27.06.2011 16:26
      jestli ti chybý 1-3 body tak by jsi na odvolání neměl mít problém (alespoň loni na podniko byla hranice 155 a brali pak myslim do 150) ale jestli ti nejde psát testy na jeden pokus tak bacha na VŠE, jelikož tu máš narozdíl od většiny vejšek pouze jeden pokus na zkoušky...
      • Jakub27.06.2011 16:56
        a k samotnému odvolání, co mám cca napsat, nemáš nějaké tipy?

a mám čekat až na písemné vyrozumění a na to reagovat?

• Will28.06.2011 10:49
          jj počkej na ten dopis, tam ti napíšou že nejsi přijat a lhůtu do kdy se můžeš odvolat, no já sám jsem to odvolání nepsal ale myslim že když tam napíšeš například že ti bylo ten den nevolno a tudíž si se nemohl tolik soustředit tak to je docela dobrá výmluva...
          • Jakub28.06.2011 19:35
            Super díky moc, něco dám dohromady 😊

jo ale mám takový problém. Teď se 7. zapíšu na Zdanění (stejná fakulta, jiný obor) a pokud vyjde odvolání, můžu se z toho odhlásit? Protože riskovat to, že se nezapíšu a odvolání nevyjde a půjdu za TESCO pokladny, to mi za to nestojí 😀

• Mato24.06.2011 14:43
    ja mam 156 a mam strach ze mne neprijmou

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.09.2026 17:41:10.