Koleje VŠE-FMV, jak dlouho potrvá rozhodnutí o přidělení?

← Všechna témata Kategorie: Vysoká škola ekonomická v Praze 1 reakce 749 přečtení
Míša14.07.2010 14:14
Prosím, poraďte! Od 20. září nastupuju na VŠE-bakalářské studium. Zápis je 26. října, a do té doby nemůžu podat žádost o kolej. Jak dlouho potrvá, než se dozvím, jestli jsem ji dostala nebo ne?? Od zápisu do začátku školy je to necelý měsíc, takže když nedostanu kolej, pochybuju, že si za tak krátkou dobu seženu ubytování jinde 🙁 Podle idosu to mám asi 90 km, vlakem je to delší, ale kdybych musela dojíždět, tak bych musela ještě přes celou Prahu, a to se mi zdá fakt jako ztráta času! 🙁 Máte s tím někdo zkušenosti?? Děkuji!

Email: E-mail
  • Lu14.07.2010 14:45
    Ja tedy nevim, neb jsem z prahy, ale spis se zeptej na www.vseborec.cz ......

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.09.2026 23:11:07.