Na veterinu na odvolání

Pavlína20.07.2016 09:54
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda je tu někdo, kdo se na veterinární lékařství dostal až po odvolání? Tento rok jsem absolvovala přijímací řízení, do limitu, který byl stanoven, jsem se vešla, akorát ve výsledku mi pro přijetí chyběly 4 body, tak se chci zeptat, jestli je i takhle šance, že by mě na odvolání vzali nebo jestli odvolání v tomhle případě je zbytečné? Děkuji za odpověď.
  • x20.07.2016 10:35
    Odvolání má smysl jen v případě, že víš, že jsi o nějaké body přišla z důvodu nějakého pochybení na straně VFU - např. podmínky, nejednoznačná otázka, diskriminace pro nějaký tvůj zdravotní problém,... Dříve některé školy používaly odvolání jako nástroj pro potrvzení zájmu o zařazení do autoremedury (snižování limitu nutného pro přijetí poté, co se někteří uchazeči zapsali jinam), ale dnes to už skoro nikdo nepoužívá. Takže můžeš ještě napsat a/nebo zavolat na studijní oddělení, jestli to náhodou nemá smysl, ale za sebe bych řekl, že to smysl nemá.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.