Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (20%)

Prestiže (18%)

Vyučovaného oboru (28%)

Ceny (16%)

Blízko domova (16%)

Celkový počet odpovědí: 10018.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Známka E

← Všechna témata Kategorie: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně 2 reakce 907 přečtení
D04.06.2015 10:57
Ahoj, chci se zeptat jak je to se známkou E. Někde jsem slyšela, že když si prodloužím studium o rok, tak že se musí opakovat i předmety, ze kterých jsem měla E.

Email: E-mail
  • x04.06.2015 11:22
    To mi připadá jako ***ost, co kdybys to E získala až na druhý pokus? To bys pak musela na ten předmět mít třetí pokus, což normálně nejde.

Zeptej se na svém studijním oddělení, ale skoro bych se vsadil, že ti řeknou, že žádný takový požadavek není.
  • Inkvizitor04.06.2015 14:24
    Horší známky se někdy neuznávají, pokud tě vyhodí a ty začneš znovu studovat a požádáš o uznání již absolvovaných předmětů. Jak už jednou máš E, tak máš předmět ve svém studiu splněný, dokud neodpromuješ nebo dokud tě nevyhodí.

Web: https://www.youtube.com/watch?v=xg4AHoBJgvY

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 08.09.2026 20:37:28.