Mám zájem o vypracované SZZ Bc.Sociální pedagogika

← Všechna témata Kategorie: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně 6 reakcí 1314 přečtení
Beata24.04.2015 15:57
Mám zájem o koupi vypracovaných otázek ke státním závěrečným zkouškám Bc. 2014/2015 obor Sociální pedagogika. Prosím nabídněte na mejl E-mail
Díky
  • kol22.06.2015 11:53
    Popř. i na e-mail koldovkan@seznam.cz.

Děkuji
  • ZKA22.06.2015 13:03
    Ať žijí ***i z veřejných vysokých škol !!!!! Něco takového nemá dokonce ani na veřejné VŠ co dělat !!!!!
    • Beata22.06.2015 13:57
      Někoho nazvat ..... je strašně, ale opravdu strašně jednoduchý. Předpokládám, že jsi mladý/mladá nadějný student, který si po úmorném sezení v posluchárně přijde domů a maminka mu naservíruje pod nos teplou večeři, lehne si zmožen studiem do voňové postýlky.... Milá slečno/ mladý muži, mě je 43 let a manžel mi zemřel. Živím sama dvě děti a po práci utíkám na nákup, vařit, prát, žehlit, uklízet, abych mohla svoje děti uživit a aby mohly studovat, musím pracovat 10 hod denně. Zvládla jsem bakaláře po nocích na úkor odpočinku, spánku. Hlásím se na Mgr., protože mě k tomu nutí zaměstnavatel, a už nezvládnu všechny otázky k přijímačkám zpracovat. To, že budu mít otázky od někoho zpracované, ještě neznamená, že mi do hlavy naskáčou nějak samy. A to mi věř, že mi jde 10x hůř než mi bylo 20. Zamysli se, než někoho odsoudíš!!!!

Email: E-mail
      • ZKA22.06.2015 15:31
        Beáto,
        bohužel už nejsem mladý muž, ale stařec těsně před důchodem a také VŠ učitel. Mohu Vás ujistit, že jsem musel studovat při zaměstnání a starat se o vlastní rodinu. A právě proto vím, že jen lemplové a ***i se snižují k takovýmto podvodům a měli být vyhozeni z jakékoli VŠ - jsou to skvrny na akademické obci.
        Fuj a hnus, je mi z Vás špatně od žaludku!!!!!
        • Lenka30.07.2015 18:55
          Něco takového, jako jste vy, nemá co dělat na VŠ. Natož tam učit. Styďte se!!!
        • VS-ucitel-je-primitiv01.08.2015 20:40
          Vy musíte být dobře zamindrakovany "VS učitel"...hadam porucha osobnosti? Nejspíše trefa do černého.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.