UTB - účetnictví a daně

← Všechna témata Kategorie: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně 3 reakce 1885 přečtení
Lucka04.11.2012 22:36
Ahoj, studuju ekonomku na Masarykově univerzitě a přemýšlím o přestupu do Zlína na obor účetnictví a daně...Máte někdo zkušenosti s tímhle oborem? Jaká je náročnost atd.? Byla jsem na ekonomickém lyceu a účetnictví mě docela bavilo, tak bych to chtěla zkusit. Díky za odpovědi 😊

Email: E-mail
  • JuJu09.02.2013 13:11
    ahoj, ja sem chodim, sice 1. rokom ale zatial si nemozem stazovat som uplne spokojna.
    vsetko s ada zvladnut, hlavne ked si z obchodky.
    podnik.ekonomiku sme mali len základy oproti tým co maju manažment..takze pohodicka -😊)
    trz v 2.semestri mame mame ucto (dane su 2. roc,1.semester)...a povedala nam vyucujuca, ze ak sme z obchodky, nemusime chodit vobec na cvika, nekontroluje dochadzku, staci spravit len zapoctovy test 😊) a to su len zaklady ucta, zaradovanie do aktivúpasiv, jednoduche uctovanie - 221, 211, mzdy, faktury... 😊

čiže si myslim, ak si bola na OA na SŠ a niečo z toho vieš, tak mas veľku sancu, ucit sa moc neucis, zvacsa sa opakuje to co sa btralo na OA... akurat matika robí viacerím problemy, ale komu nie😀
  • JuJu09.02.2013 13:11
    ahoj, ja sem chodim, sice 1. rokom ale zatial si nemozem stazovat som uplne spokojna.
    vsetko s ada zvladnut, hlavne ked si z obchodky.
    podnik.ekonomiku sme mali len základy oproti tým co maju manažment..takze pohodicka -😊)
    trz v 2.semestri mame mame ucto (dane su 2. roc,1.semester)...a povedala nam vyucujuca, ze ak sme z obchodky, nemusime chodit vobec na cvika, nekontroluje dochadzku, staci spravit len zapoctovy test 😊) a to su len zaklady ucta, zaradovanie do aktivúpasiv, jednoduche uctovanie - 221, 211, mzdy, faktury... 😊

čiže si myslim, ak si bola na OA na SŠ a niečo z toho vieš, tak mas veľku sancu, ucit sa moc neucis, zvacsa sa opakuje to co sa btralo na OA... akurat matika robí viacerím problemy, ale komu nie😀
    • Lucka28.06.2013 19:52
      Ahoj.Všimla jsem si,že jsi psala,že na tento obor chodíš.Chtěla bych to za rok zkusit taky.Zajímalo by mě,co všechno tam jsou za předměty a co se tam řeší v matice.Díky za případnou odpověď 😊

Email: E-mail

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.