Němčina pro hospodářskou praxi

← Všechna témata Kategorie: Univerzita Pardubice 19 reakcí 3439 přečtení
Eva17.06.2010 18:36
Ahoj všem, nenajde se tu někdo, kdo se dostal na obor Němčina pro hospodářskou praxi? Nebo kdo ji už studuje? Díky 😊

Email: E-mail
  • Lucka19.06.2010 17:28
    Před 3 roky jsem tam tam dokončila bc, co bys chtěla vědět?
    • Eva20.06.2010 12:08
      Ahoj, tak hlavně jak moc je tenhle obor náročnej (co třeba dělalo největší potíže) a pak jaký máš uplatnění po škole. Nebo jsi pokračovala v dalším studiu? Díky za odpověď. Eva
      • Lucka20.06.2010 16:54
        Náročnosti bych se moc neobávala, když se člověk učí, tak to jde úplně bez problémů. Nevybavuju si zkoušky, který by byly vyloženě nedatelný... Potom jsem šla na FF UK a tam je náročnost úplně o něčem jiným... tam se člověk učí jako šílenec a kolikrát to prostě nejde vůbec... UPCE je podlě mě hlavně pro lidi, kterým stačí bc ( a pracovat např. v nějaký čes.něm. firmě) a dál jít nechtějí. Kdo chce pokračovat dál, nebo se věnovat něčemu náročnějšímu, tak by měl asi volit školu jinou. Na druhou stranu, tenkrát většina spolužáků neměla problém sehnat práci... A pokud bys chtěla na 1-2 semestry vyjet do zahraničí, je na to UPCE taky dobrá... je poměrně snadný získat stipendium a při troše snahy se i s ročním výjezdem do zahraničí nemusí studium prodlužovat a vše jde stihnout za 3 roky. Vyjet pryč bych rozhodně doporučovala, byl to nejlepší rok mých studií a asi by to řekla většina lidí, co někde byli. Samozřejmě i UPCE má předměty a učitele, kteří za nic nestojí, ale na takový se narazí asi všude... Shrnula bych to asi takhle, pokud ti stačí bc, jdi na UPCE, pokud ne, hledala bych jinde...
        • Eva21.06.2010 18:36
          Díky moc 😊 tak uvidíme jak to všechno dopadne.
  • Lenka18.06.2011 12:47
    ahojda, vůbec nemůžu najít žádné studenty, co studují či dostudovali v pardubicích obor německý jazyk pro hospodářskou praxi... moc by mi pomohlo, kdybyste se někdo ozval, řekl mi, jak moc je toto studium obtížné, jak to chodí,... myslím, že v němčině nijak neexceluji, ale baví mě... prosím moc kdo může, poskytněte mi informace...děkuji , přeji hezý den....
    Lenka
    😊

• Veronika24.09.2017 08:28
    Jo, tak já jsem chodila rok do asterie, a připravili mě na FCE, které jsem uspěšně složila, takže za mě super

• Gitka25.09.2017 18:04
      A kde je ta Asteria? nic mi to neříká 🙁
    • Kate02.10.2017 19:57
      Mohla bys mi říct prosím, na kolik tě ta příprava v asterii vyšla? Taky mám v plánu si udělat fce
  • Gege18.10.2017 20:58
    My máme ve škole angličtinu hodně, hodně slabou. Chtěla bych si udělat zkoušky FCE, ale budu muset si najít nějakou jazykovku no
  • Ella19.10.2017 14:43
    Je to teda www.asteria.cz jo? Mrknu večer doma
  • jituna25.10.2017 20:30
    Ano, paní lektorka učila a nyní zas učí naši dcerku. Ve škole je styl vyuku špatný a my chceme, aby dcerka angličtinu ovladála dobře
  • Banny14.11.2017 19:55
    Super, asterii mi doporučovala už kamoška
  • Ketka18.11.2017 17:17
    Napíši tam a vyzjistím možnosti této jazykovky
  • Dana19.11.2017 10:40
    Jak dlouho chodíte do jazykové školy a vidíte výsledky?
  • Lenička20.11.2017 21:24
    A máte porovnání i s jinou jazykovkou?
  • Jana24.11.2017 12:00
    No tak pokud je ta cena kolem 300kč za hodinu, tak je to velmi příznivé.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.09.2026 14:03:47.