Management cestovního ruchu - prezenční studium

Fabien Řezáč15.06.2012 21:59
Zdravím,

mám celkem vážný zájem o studium tohoto oboru, avšak bych se rád ujistil, jak je to s výukou jazyků - plánuji se rozvinout ve znalostech angličtiny a začít se španělštinou. Je výuka dostačující? Mohla by mi nějáká dobrá duše shrnout vůbec celý tento obor? Popř. zveřejnit studijní plán? Nebo alespoň něco o oboru napsat? Budu vděčný za cokoli 😀

Děkuji převelice
Fabien Řezáč

Email: E-mail
  • Michal15.06.2012 22:06
    Pochybuju, že ti někdo něco o tom napíše. Dřív než toho se dočkáš reakcí, jak je škola na nic, že má problémy s akreditací, že jsou to zbytečně vyhozené peníze atd, a že si zoufalec, ptz sis vybral soukromou 😊❤️
    • Fabien16.06.2012 01:27
      Vtipné 😊 Jelikož nepíšu do fóra "Státní nebo soukromá?", ale do výše uvedeného, čekal jsem reakci někoho, kdo má s tímto konkrétním oborem zkušenost. Články na Novinkách dokážu číst sám. Předpotopní názory typu soukromá škola = škola pro zhýralce jsou mi taky cizí - v tuhle chvíli jsem již na 3 státní přijat. Takže se nezlob, ale za radu Ti nepoděkuji. ❤️ Názor Ti však rozhodně vyvracet nechci a ani to nemám v úmyslu. Rád bych tedy požádal současné či bývalé studenty UJAK, aby mi pohohli utvořit si vlastní obrázek o oboru Management cestovního ruchu.

Mockrát Vám děkuji 😊

F.

Email: E-mail
      • Michal16.06.2012 18:58
        😀 si asi upad ne ?😀. trošku si nepobral co jsem ti napsal, zkus si to přečíst ještě jednoua ted pomaleji :-ú

Bylo tím myšleno, že ti na tohle téma neodepíše, akorat tak maximállně zoufalci, kterým leží v žalludku soukromá škola a její praktiky.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.09.2026 19:43:16.