Informace o oboru: Manažerská studia - řízení lidských zdrojů

Adéla21.06.2011 19:18
Zdravím, nenašel by se tu někdo, kdo by uvažovat o studiu stejného oboru, popř. někdo, kdo ho již studuje a mohl by mi poskytnout nějaké informace? Jsem 6 let po maturitě a chytla jsem druhý dech ke studování, ale nejsem si jista, zda právě tento obor je to pravé ořechové, přeci jenom, ty zkušenosti nemám...Každému děkuji předem.

Email: E-mail
  • Andelli8424.07.2011 18:45
    Ahoj tak to jsme na tom úplně stejně😮, jsem 6 let po maturitě a od září bych to chtěla zkusit na tento obor😮, zatím po netu hledám jen info o oboru

• sattak26.07.2011 11:44
    Dobry den,
    ja jsem na tom mozna podobne,ale spis trochu hure. Jsem ze skoly jiz 12 let a vcera jsem se prihlasil na ujak-manazerska studia. Tak doufam, ze nevyletim hned v prvnim semestru. Kamarad ted dokoncil prvni rocnik a udjane je to hodne v pohode,ale vite jak to je. Uceni a uceni,takze se uvidi.
    Omluvam se za hacky, ale mam AM klavesnici.Tak drazim palce a treba se tam uvidime.

• Hana27.07.2011 13:42
    Ahoj, tak já jsem už z tohoto oboru bakalářem. Chodila jsem na denní studium hnedka po maturite, takže žádné praktické zkušenosti jsem také neměla. Obor je skvělý a má velkou budoucnost. Je spíše zaměřen do psychologické roviny než do ekonomické. Některé předměty jsou skvělé jiné horší, hodně záleží na vyučujícím jaké nastaví požadavky (ale v každém případě se přiravte se na velkou spoustu prezentací a seminárek). Bohužel nebylo akreditováno navazujicí magisterské studium což vnímám jako výrazné mínus. Mnoho mých spolužáků odchízí na jinou VŠ a na UJAK se již nevrátí:/
    • kofča12.06.2012 09:47
      ahoj, taky uvažuju o podání přihlášky. Nikde jsem nenašla, co se tam vyučuje za předměty. Hlavně mě tedy zajímá jestli je tam matika:0). Díky za info

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.09.2026 19:43:16.