Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (19%)

Vyučovaného oboru (23%)

Ceny (18%)

Blízko domova (18%)

Celkový počet odpovědí: 26517.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Sociální patologie a prevence UHK

← Všechna témata Kategorie: Univerzita Hradec Králové 4 reakce 1680 přečtení
Aaa22.06.2012 08:03
Ahoj lidi 😊 prosím vás, hlásil se někdo na sociální patologii a prevenci na UHK? Kolik jste měli bodů? jsem 1.-14. pod čarou 🙁 myslíte, že má smysl odvolání? Díky..
  • Sunny23.06.2012 03:39
    Ahoj, ja se taky hlásila, to ti došlo v tom dopise kolikata jsi? Ja jsem teda přijatá, měla jsem 160 bodů, ale určitě si odvolání dej, vem si, že hoodne lidi si davalo přihlašky všude možně a na rozhodnutí z UK si počkají vsichni až do 10.7, takže nemůžeš vedet kolik lidí se například dostane tam nebo kamkoliv jinam a nedojdou k zápisu.. držím pěsti! 😉

Email: E-mail
    • Aaa01.07.2012 19:45
      děkuju za podporu 😊 tak ted uz jen cekam, az se vyjadri 😊
      • Sunny02.07.2012 06:31
        tak ti držím pěsti, vyjde to uvidiš 😊 Potom dej vědět, jak to dopadlo 😊

• Lucie25.06.2012 13:40
    Ahoj, studuji na UHK, sice jiný obor, ale odvolání si určitě podej. Na náš obor taky brali ještě dost lidí na odvolání. Vždycky to stojí za to, podat si odvolání, nic za ten pokus nedáš.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.09.2026 23:11:07.