Design prostředí

← Všechna témata Kategorie: Technická univerzita v Liberci 2 reakce 589 přečtení
TaM22.06.2017 10:11
Ahoj,

Nenajde se tu někdo, kdo si prošel přijímacím řízením na obor Design prostředí? Na jaké téma jste odevzdávali domácí práce s v jakém formátu (malba, kresba, foto)? Jaká úvaha se píše? A co se skrývá pod tím "malým designovým úkolem"?

A jaký je obor už během studia?

Budu vděčná za jakoukoli informaci!

Email: E-mail
  • Anča13.12.2018 22:11
    Ahoj,
    jsem ve stejné situaci - snažím se najít nějaké informace k tomuhle oboru..
    Nezjistila jsi už něco víc? 😀

• anonymustul04.08.2020 16:19
    čau, vím, že tohle vkládám nejspíš jako reakci na něčí příspěvek, ale chtěla jsem se zeptat jestli je tady někdo, kdo má zkušenosti s oborem biomedicínská technika na FZS tul nebo i s tou fakultou celkově. Taky by mě zajímalo jak to chodí na Harcově na kolejích jestli je to opravdu tak malá škola, že se tam všichni znají … upřímně TUL jsem měla až jako úplně poslední možnost a nyní se rozhoduju zda radši nestudovat na VŠB v Ostravě mám z toho strašný stres, protože to pro mě bude úplně jiné prostředí a lidi tak .. kdyby měl někdo jakýkoliv informace pro mě dost by mi to usnadnil budu ráda za cokoliv.
    🤔

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.