Percentil scio, přijímací zkoušky 2022

← Všechna témata Kategorie: Policejní akademie České republiky 5 reakcí 13653 přečtení
Veronika01.07.2022 15:21
Ahoj😊
Napadlo mě jestli si nesdílíme a neporovnáme svoje percentily ze scio testů? 😊
Taky jsem se chtěla zeptat jestli někdo netušíte kdy budou výsledky o rozhodnutí o ne/přijětí?
Já se hlasím na prezenční bakalářské studium a zsv mám 50 a anglištinu 50, vím, že je to dost málo, ale i tak pevně doufám:/.

Jak jste na tom vy?
  • Lucie Svetlakova04.07.2022 13:05
    Ahoj!
    Já mám ZSV 89 a AJ 96, tak doufám, že to klapne. Na zveřejnění výsledků mají snad i měsíc, takže můžeme jen doufat, že s tím pohnou.
    Přeji hodně štěstí.

Email: E-mail
    • Tomáš05.07.2022 12:22
      Ahoj, chtěl bych se zeptat jak ses pripravovala na aj? Ja mam sice zsv 72, ale aj jen 30 a to jsem zkusil vsechny pokusy a i odmaturovano za 1, vubec mi ty scio testy nesedly a nevim jak se na ne pripravit pro pristi rok kdyby nahodou :/
      • Lucie05.07.2022 17:41
        Nepřipravovala. 😊 angličtinu ovládám skoro jako češtinu, mám CAE C1 certifikát, tak jsem to riskla.
  • michaelasz07.07.2022 09:25
    Ahoj, já mám ZSV 69 a AJ 83. Tak třeba to vyjde 😀
  • Daniel20.06.2023 13:10
    Ahoj,
    kdy jste se to minuly rok dozvedeli? A tyto percentily ti stacily?😄

Email: E-mail

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.09.2026 20:07:56.