Otázky od uchazeče

← Všechna témata Kategorie: Policejní akademie České republiky 11 reakcí 5298 přečtení
Matěj22.05.2019 01:53
Ahoj, mám několik otázek ohledně studia na POLAC, obor Bezpečnostní management ve veřejné správě.

1) Neví někdo, kdy bude zveřejněno, zda jsem přijat a případně, kde přesně to najdu?
2) Neví někdo, kolik je cca potřebný percentil k přijetí?
3) Je tady někdo, kdo by si se mnou porovnal výsledky ze SCIO?

Děkuji za každou odpověď 😉

Email: E-mail
  • Siss23.05.2019 18:41
    Ahoj, jelikož jsou letos poprvé scia, tak kdy budou výsledky nikdo neví. Stejně tak jaký je potřeba percentil.
    Já mám součet percentilů 135. V sobotu jdu ještě na poslední scia. Chtěla bych to zlepšit. 😀 Jak jsi na tom ty?

• Lucka30.05.2019 17:43
      Ahoj, já nakonec scia pěkně pokazila, z angličtiny mám sice percentil 86, ale ZSV pouze 42,3 tak doufám, že mají oba testy stejnou váhu. Obávám se, že jsem bez šance vzhledem k tomu, kolik lidí se ročně hlásí..první termín jsem právo samostatně měla 77, psychologii v mínusu a teď právo 18 a psychologii nad 60, nesedly otázky.

• schsch11.06.2019 22:23
        Ahoj, také by mě zajímalo, kdy dostaneme výsledky 😊 Psali jste někdo na studijní?

• Lucia12.06.2019 08:19
          Tak mi to nedalo a dneska jsem volala, bylo mi řečeno že se výsledky očekávají někdy v červenci, opět. 😀 No to bude čekání.

• Blanka08.07.2019 13:57
            Tak už jsou na SiS výsledky 😊
            • Siss9908.07.2019 15:28
              Kdyžtak si mě přidejte na messenger. A založíme zatím nějakou skupinu jen tam- Simona Loudová

• Blanka09.07.2019 09:46
                Přepošlu to dceři ... já jsem její mamka 😊
  • Bob12.07.2019 17:02
    Já jsem asi jedinej, co tam ještě nic nemá... nebo fakt nevím
    • Blanka15.07.2019 09:01
      Tak to je opravdu divný, protože 09.07. to už chodilo písemně poštou
    • Dydyy15.07.2019 10:41
      Pokud tam stále nic nemáš, tak na 99% nejsi přijat, vyplňovali údajně jen přijaté, pokud se někdo hlásil na více oborů - na jeden byl přijat a druhý ne, tak už tam také výsledky má. Jinak čekat na dopis 😊
  • Katka03.01.2022 13:24
    Prosím, kdo jste byl prijat, jaky jste meli percentil / kolik bodu? Kolik je zhruba minimum na prineti?

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.09.2026 19:43:16.