Ahoj. Netuší někdo prosím, jak často se chodí do školy v kombinované formě? Vím, že nejen o víkendech. Má někdo případně info z minulých let - ve které dny a jak často za měsíc? Díky moc.
Email: E-mail
-
J jiti21.08.2017 09:36 ahoj, prej to byla dřív 4 soustředění po dvou dnech za sebou v semestru .. ale jak to bude letos se doufám dozvíme na zápisu, kdy snad bude už i přesný rozvrh, taky bych to už potřebovala vědět 😊-
R roman28.08.2017 12:53 Letos se navýšil počet vyučujících hodin (bohužel).
O víkendu se nechodí vůbec - což je pro kombinované studium docela problém.
V 1. semestru to bude asi tak 4 týdny po 3 dnech
jsem zvědav......
😀
-
-
P Petra28.08.2017 15:37 Tak to by mne taky zajímalo. Uvidíme zítra 😀
Nevíte, jestli už někdo zakládal skupinu na FB pro kombinované studium? Zatím jsem našla jen pro denní. 😊
Email: E-mail-
R Renata21.09.2017 09:49 Také bych se ráda připojila k dotazu zda je založena fcb skupina. Mám spoustu materiálu(knihy, testy, vypracované otázky) z vyšších ročníků a hlavně z loňského, tak bych to tam vše mohla vložit.
R Renata22.09.2017 11:07 Tak jsem trochu hledala a skupinu na Fcb jsem objevila, je to: Policejní Akademie - B60 - kombi - 2017 - 2020
Email: E-mail -
J Julie Vaňková23.09.2017 07:18 Ahoj Renčo,píšeš,že máš materiály...
Mohla bych tě požádat o přeposlání na email?
Předem moc děkuju
Julie
Telefon: 702994026
-
-
-
R roman29.08.2017 15:21 tak jak bylo na zápise??-
J jiti30.08.2017 12:27 jo šlo to romane, naštěstí ten rozvrh je docela dobře poskládanej .. takže první semestr bude v poho a ostatní uvidíme a nezajímavé předměty se prostě vynechají 😊 takže zbývá dovča na zajímavější aktivity než na školu 😊-
R roman30.08.2017 15:06 Jak říkáš, pak uvidíme..... Sice nevím, jestli bude první semestr v poho, ale budiž, když myslíš 😀 😀
Poskládaný to není špatně, ale stejně je to spousta pracovních dní. Ale co se dá dělat....-
J jiti30.08.2017 15:31 tak naštěstí mě stačí, že některé dny přijdu do práce prostě později nebo odejdu dřív a nemusím brát dovo a na něco stačí jen půl dne dovo, tak proto mi to vychází celkem slušně ... ale teda když sem viděla jak to tam zobrazili a vycházela škola skoro každý den, tak sem se málem sebrala a utekla 😊-
R roman30.08.2017 16:39 jo, to máš pravdu, na první pohled to vypadá šíleně 😊 snad to nebude taky tak šílený ve skutečnosti....
tak to jsi asi místní, že můžeš tak zlehka chodit po půldnech do práce.... to máš fajn.
a co si zapíšeš za ty povinně volitelný předměty? já beru ten týden bez ekonomie - ta totiž není moje hobby 😀
-
-
-
-
-
D Doktor Zhor10.02.2018 14:24 Zdar všichni. Uvažuji o přihlášce do kombinovaného studia na vaši akademii, a zajímá mě jedna věc - dá se to zvládnout s úplnou absenci na přednáškách? Právě na základě materiálů od vás - studentů? Samozřejmostí by byla nějaká finanční kompenzace z mé strany...
Už jsem takto s nulovou docházkou dodělal SŠ, tak se nechci nějak zbytečně rozptylovat novými postupy 😊
P Petra13.02.2018 23:41 Ahoj, pokud si vybereš předměty, kde se nedělá prezenčka tak to jde zvládnout. Na přednáškách učitelé absenci většinou nedělají a neřeší a pokud ano a nesplníme docházku dělají se různé seminárky.
-
-
V Vanda19.05.2019 09:58 Dobrý den, chci se zeptat je tu někdo, kdo studuje v kombinované formě v tuto chvíli na PA ČR. Nutně bych potřebovala zjistit pár informací ohledně studia. Moc děkuji.😊
Email: E-mail -
V vymletej11.06.2019 16:02 No ale počítej s tím, že po výuce se chodí zachlastat, a to fest. Atmosféra je uvolněná, spolužačky přítulné, lásce možno průchod dát.
Napsat odpověď
Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.