Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (19%)

Vyučovaného oboru (24%)

Ceny (18%)

Blízko domova (18%)

Celkový počet odpovědí: 20226.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Kombinované studium B60

← Všechna témata Kategorie: Policejní akademie České republiky 19 reakcí 3685 přečtení
Tereza19.08.2017 08:05
Ahoj. Netuší někdo prosím, jak často se chodí do školy v kombinované formě? Vím, že nejen o víkendech. Má někdo případně info z minulých let - ve které dny a jak často za měsíc? Díky moc.

Email: E-mail
  • jiti21.08.2017 09:36
    ahoj, prej to byla dřív 4 soustředění po dvou dnech za sebou v semestru .. ale jak to bude letos se doufám dozvíme na zápisu, kdy snad bude už i přesný rozvrh, taky bych to už potřebovala vědět 😊
    • roman28.08.2017 12:53
      Letos se navýšil počet vyučujících hodin (bohužel).
      O víkendu se nechodí vůbec - což je pro kombinované studium docela problém.
      V 1. semestru to bude asi tak 4 týdny po 3 dnech

jsem zvědav......

😀
      • jiti28.08.2017 16:10
        haha, tak to je dohromady 24 dní dovolený bez zkoušek, tak to ani nevim, jestli zitra na ten zápis vůbec mám jít .... 🙁
        • roman28.08.2017 16:45
          ale docházky na přednášky povinné nejsou, jestli ti to nějak pomůže 😊
          taky jsem doufal, že výuka bude pátek + sobota nebo tak nějak.
          Je to pěkně na h....
  • Petra28.08.2017 15:37
    Tak to by mne taky zajímalo. Uvidíme zítra 😀

Nevíte, jestli už někdo zakládal skupinu na FB pro kombinované studium? Zatím jsem našla jen pro denní. 😊

• Renata21.09.2017 09:49
      Také bych se ráda připojila k dotazu zda je založena fcb skupina. Mám spoustu materiálu(knihy, testy, vypracované otázky) z vyšších ročníků a hlavně z loňského, tak bych to tam vše mohla vložit.

• Renata22.09.2017 11:07
        Tak jsem trochu hledala a skupinu na Fcb jsem objevila, je to: Policejní Akademie - B60 - kombi - 2017 - 2020

• Julie Vaňková23.09.2017 07:18
        Ahoj Renčo,píšeš,že máš materiály...
        Mohla bych tě požádat o přeposlání na email?
        Předem moc děkuju
        Julie

Telefon: 702994026

• roman29.08.2017 15:21
    tak jak bylo na zápise??
    • jiti30.08.2017 12:27
      jo šlo to romane, naštěstí ten rozvrh je docela dobře poskládanej .. takže první semestr bude v poho a ostatní uvidíme a nezajímavé předměty se prostě vynechají 😊 takže zbývá dovča na zajímavější aktivity než na školu 😊
      • roman30.08.2017 15:06
        Jak říkáš, pak uvidíme..... Sice nevím, jestli bude první semestr v poho, ale budiž, když myslíš 😀 😀

Poskládaný to není špatně, ale stejně je to spousta pracovních dní. Ale co se dá dělat....
        • jiti30.08.2017 15:31
          tak naštěstí mě stačí, že některé dny přijdu do práce prostě později nebo odejdu dřív a nemusím brát dovo a na něco stačí jen půl dne dovo, tak proto mi to vychází celkem slušně ... ale teda když sem viděla jak to tam zobrazili a vycházela škola skoro každý den, tak sem se málem sebrala a utekla 😊
          • roman30.08.2017 16:39
            jo, to máš pravdu, na první pohled to vypadá šíleně 😊 snad to nebude taky tak šílený ve skutečnosti....
            tak to jsi asi místní, že můžeš tak zlehka chodit po půldnech do práce.... to máš fajn.
            a co si zapíšeš za ty povinně volitelný předměty? já beru ten týden bez ekonomie - ta totiž není moje hobby 😀
            • jiti30.08.2017 20:39
              dělám v praze, takže si "odskočím" lehce 😊 já v tomhle semestru zapisuju jen evr. právo, tak snad mi pak vyjdou kreditiy 😊 a možná proto mi dobře vychází rozvrh ...
              • roman30.08.2017 21:04
                aha, tak na rozjezd to asi není špatná strategie 😊
                nasadila jsi mě brouka do hlavy....
  • Doktor Zhor10.02.2018 14:24
    Zdar všichni. Uvažuji o přihlášce do kombinovaného studia na vaši akademii, a zajímá mě jedna věc - dá se to zvládnout s úplnou absenci na přednáškách? Právě na základě materiálů od vás - studentů? Samozřejmostí by byla nějaká finanční kompenzace z mé strany...
    Už jsem takto s nulovou docházkou dodělal SŠ, tak se nechci nějak zbytečně rozptylovat novými postupy 😊

• Petra13.02.2018 23:41
      Ahoj, pokud si vybereš předměty, kde se nedělá prezenčka tak to jde zvládnout. Na přednáškách učitelé absenci většinou nedělají a neřeší a pokud ano a nesplníme docházku dělají se různé seminárky.

• Vanda19.05.2019 09:58
    Dobrý den, chci se zeptat je tu někdo, kdo studuje v kombinované formě v tuto chvíli na PA ČR. Nutně bych potřebovala zjistit pár informací ohledně studia. Moc děkuji.😊

• vymletej11.06.2019 16:02
    No ale počítej s tím, že po výuce se chodí zachlastat, a to fest. Atmosféra je uvolněná, spolužačky přítulné, lásce možno průchod dát.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.