Dopis

← Všechna témata Kategorie: Policejní akademie České republiky 4 reakce 788 přečtení
Jack03.07.2017 10:24
Dobrý den,

přišel mi dopis s rozhodnutím o výsledku přijímacího řízení a v jeho úvodu se pod datem uvádí počet listů tedy 3. V mém dopisu jsou však listy 2. Rád bych se tedy zeptal vás, kteří jste dopis také obdrželi, kolik listů v něm máte? Vztahuje se onen počet listů vůbec k dopisu? Ptám se nejprve zde, abych věděl, zda to řešit oficiální cestou. Děkuji za odpověď.
  • Honza03.07.2017 10:34
    Pokud vím, v dopise bys měl mít rozhodnutí o přijetí a papír s informacemi o zápisu ke studiu. Škola si třeba nechává nějakou kopii nebo něco, každopádně ani ten dopis k zápisu nepotřebuješ, ve škole tě mají v systému.

Telefon: 606644788

Email: E-mail
    • Jack03.07.2017 10:53
      Nevěděl jsem, zda mi nechybí nějaké další důležité informace. O to mi šlo. Díky.
  • Janča03.07.2017 11:56
    Psala jsem e-mail na studijní ohledně tohoto,myslela jsem, že mi taky něco neposlali. Odpověděli mi, že měly opravdu přijít pouze 2 listy, protože dříve přikládali ještě info o kolejích, které je teď na stránkách školy😊
    • Jack03.07.2017 12:28
      To jsem přesně potřeboval vědět. 😊 Mnohokrát děkuji.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.