Ahoj, chci se zeptat těch, kteří se už na polac dostali, jaká je podle vás nejlepší příprava na přijímačky?
Četla jsem teď různá fóra, oficiální otázky z polacu...ale všude nacházím pokaždé tak trochu jinou odpověď. Vím, že jsou vydávána každý rok nová skripta (3000 otázek a odpovědí, Řešení bakalářského znalostního testu atp.) Ale jsou tyto "vypracované" otázky reálně použitelné k přípravě na přijímačky? Jestli ne, kde jste čerpali informace vy?
Děkuji moc za odpověď 😊
Email: E-mail
-
H Honza24.04.2017 09:08 Jsem teď ve třeťáku na bakaláři a připravoval jsem se právě z těch skript. Pár věcí z nich tam bylo, spousta ne, takže buď jsme to natipovali, nebo měli štěstí a věděli. Problém s těmi skripty je v tom, že jsou to vážně jen vypracované otázky, které škola zveřejnila - nicméně škola nezveřejnila charakter odpovědí, které se budou nabízet, takže spousta otázek začíná jako nedokončená věta a při přípravě nemáš tušení, na co se asi můžou ptát. Jiná příprava mě nenapadá, skripta mají letos kolem 1200 otázek (my jich měli asi 1600). Já si ty letošní otázky zpracoval do editovatelného textového souboru, který za kilčo posílám, takže kdybys o ně stála, napiš.
Telefon: 606644788
Email: E-mail-
K Kristyna01.09.2017 09:18 Ahoj, já bych o ty otázky měla zájem. Pokud by to bylo možné 😊) Předem děkuji za odpověď.
Email: E-mail -
A Alena10.10.2017 13:00
-
-
J jiti01.09.2017 10:17 ahoj, já se třeba neučila vůbec, podle mě je dobrý všeobecný přehled a pak se podívat na trestní právo, tam sem tápala, protože to se člověk jen tak někde nedozví z běžného života. A taky bylo podle mě málo lidí, kteří se hlásili 😊 takže možná štěstí, možná sem to tak nehrotila a neměla stress 😊 -
J Julie Vańková01.09.2017 11:46 Ahoj,letos jsem se na polac dostala,učila jsem se pouze z těch skript. Podle mého na přípravu úplně super.Možná u mě byla výhoda,že jsem maturvala ze zsv,takže právo jsem měla jakoby naučené. Taky jsem se v minulosti zajímala o věci s tím spojené (kriminalistika,kriminologie...)
Každopádně ti přeju hodně štěstí.
Telefon: 702994026
Napsat odpověď
Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.09.2026 17:41:10.