Přijímací řízení na Policejní akademii České republiky 2017/2018

← Všechna témata Kategorie: Policejní akademie České republiky 1 reakce 1266 přečtení
Vendy02.02.2017 23:27
Zdravím, škola dne 23. 1. 2017 zveřejnila příklady otázek vzorového testu. Chtěla jsem se zeptat těch, kteří již zkoušky absolvovali, jestli se zveřejněné otázky v testu objevily nebo doporučíte učit se něco jiného. A jakou učebnici doporučíte na přípravu na jazykový test?

V neposlední řadě se chci ujistit, jestli se tedy fyzické testy pro přijetí na PA ČR pro akademický rok 2017/2018 nevykonávají.

Děkuji za odpověď.
  • Honza03.02.2017 15:33
    Testy jsem absolvoval před dvěma roky. V našem případě se test maximálně z poloviny skládal z toho, co škola zveřejnila předem, zbytek byly všeobecné znalosti, které jsme buď měli, nebo tipli. Já si tehdy kupoval z kampomaturite.cz za pětikilo učebnici s odpověďmi, ale učilo se mi z toho ***ě, protože tam nebyly ty otázky napsané celé, jen první dvě slova a pak odpovědi. Proto teď každý rok po zveřejnění otázek vytvářím textový soubor, kam okopíruju celé otázky a doplňuju odpovědi hned za to, aby se z toho líp učilo. To pak za kilčo rozesílám zájemcům (ano, píšu to tu jako nabídku), ještě to ale hotové nemám, řekněme za týden až dva sem hodím inzerát.

A ne, fyzické testy se nedělají, ačkoliv by si někteří učitelé přáli opak. Buď v klidu. 😊

Email: E-mail

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.