Přijímačky a příprava na ně

← Všechna témata Kategorie: Policejní akademie České republiky 4 reakce 1291 přečtení
Tereza04.09.2015 19:52
Ahoj, chtěla jsem se Vás zeptat, jak jste se připravovali na přijímačky? 😊 Tento rok maturuji a mám z toho celkem strach (jak z maturity, tak z přijímaček). Četla jsem několik různých diskuzí a vesměs jsem se dozvěděla, že dostat se na PA je poměrně těžké. Koupila jsem si několik knížek zveřejněných v doporučené četbě na jejich webových stránkách (např. kriminalistika, politologie, právo, atd...). Taky přemýšlím o přípravném kurzu, ale od nikoho jsem nevyloudila žádný feedback.. Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Za každou radu budu moc vděčná 😊 😊

Email: E-mail
  • verra10.09.2015 08:28
    no teda, tak to jsi fakt šprtka, koupit si knížky o kriminalistice nebo o právu a zkoušet to nastudovat sama? to jsem opravdu nezkoušela, i když se přiznam taky mě to napadlo, ale kde vzít čas. na internetu se dají koupit oficiální vypracované otázky, ty jsem koupila, učila se a doufala... zkus hledat přijímačky policejní akademie na heurece
    • Tereza14.09.2015 19:47
      Už jsem si otázky objednala, tak doufám, že mi pomohou.. 😊
  • Honza24.09.2015 15:03
    Pokud nejste ***é, tak se dostanete, pokud ano tak ne. Taková je realita... 😊
  • Eliška08.06.2016 13:37
    Za jak dlouho vám to prosím přišlo ta kniha?😊

Email: E-mail

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 16.09.2026 14:03:47.