mediální studia na MUP

← Všechna témata Kategorie: Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s. 4 reakce 2119 přečtení
Jana17.03.2018 13:39
Ahoj, chci se přihlásit na obor mediální studia na prezenční formu a nikde nemůžu najít do kolika dní jde poskládat rozvrh. Chtěla bych mít při studiu i brigádu a nevím, jestli to bude možné stíhat. Děkuju 😊
  • Michal01.02.2019 14:33
    Prosím prodával jste někdo v Praze byt? poradíte mi prosím schopnou realitní kancelář?
  • Tomáš02.02.2019 10:35
    Také hledáme s manželkou prodej bytu v Praze, takže pokud máte někdo zkušenosti s prodejem, také by se nám to hodilo...
  • Pavel04.02.2019 11:23
    Prodal jsem v Praze byt s realitní kanceláří https://www.edoxreality.cz/ z Prahy, před prodejem jsem dostal dokonce vyplacenou zálohu ještě před prodejem domu.
  • Michal06.02.2019 13:57
    Já jsem prodával byt, který jsem měl v exekuci přes tuto realitku, realitní kancelář exekuci vyplatila a pak nebyl problém byt prodat, vyplatilo se to víc, než kdyby se byt prodával v dražbě.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 12.09.2026 23:11:07.