obor Podniková ekonomika a mgmt na MUNI

← Všechna témata Kategorie: Masarykova univerzita 1 reakce 2372 přečtení
Martina27.09.2012 10:59
Ahoj,

chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s navazujícím magisterským oborem Podniková ekonomika a management na Ekonomicko-správní fakultě na MUNI. Zajímalo by mě jak je to náročné, kolik je v ročníku asi lidí a jestli je studium zaměřeno i na praxi. A poslední otázka: myslíte, že se dá dobře zapadnout, i když jsem bakaláře studovala jinde?

Díky moc za odpovědi 😊

Email: E-mail
  • Zuzka22.07.2013 14:18
    Ahoj, přesně tyto otázky nyní napadají mě, protože se chystám po bakalářovi na VŠE právě na ESF Muni na stejný obor jako ty. Koukám, že jsi dotaz psala již loni, můžeš se tedy se mnou poělit o zkušenosti? Děkuji moc 😊

Email: E-mail

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 08.09.2026 20:06:01.