Prijímačky z matematiky

← Všechna témata Kategorie: Mendelova univerzita v Brně 5 reakcí 1783 přečtení
Luss09.03.2012 21:49
Ahoj. Hlásim sa na PEF. Mám zakúpenú brožúrku z matematiky. Príklady mám prerátané no u niektorých si nie som istá. Chcela by som sa vás prosím opýtať či je niekto, kto by mal výsledky a bol by ochotný mi ich poslať. Moc by mi to pomohlo. Za odpovede ďakujem!

Email: E-mail
  • Radek10.03.2012 19:03
    Ahoj. Výsledky nemám.. ale když mi pošleš konkrétní příklad (zadání) tak ti napíšu kolik mi to vychází.😉 Tu sbírku nemám,tak kdyžtak celý příklad.

• Luss10.03.2012 21:01
      Ahoj si moc zlatý ďakujem 😊 Mám tu príklad rovnce s neznámou v menovateli, ktorá nie je vôbec ťažká,ale v konečnom výsledku mi nevychádza absolútne skúška. Neviem kde robím chybu kedže ostatné mi vždy výjdu.
      Pr.

1 2 + x 3 - 2x
      _____ _ _______ = ______
      2 + x 3 6

Moc moc ďakujem !!! 😊

• Luss10.03.2012 21:03
        Tak to ***o vložilo. Mohla by som ti poslať na mail?

• radek10.03.2012 21:39
          jasně, pošli mi to na mail.. v tom inzerátu se to vložilo divně takže nevím jak to mělo být.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.09.2026 19:43:16.