• Tonda01.02.2016 16:36
    Ahoj, mám zájem jít na ČZUplánuju se povídat i na den otevřených dveří, ale nejprve by mě zajímaly vaše názory an školy a vaše zkušenosti, protože ty jsou při výběru školy dle mého nejdůležitější. Už jsem si i vybral obor: Ekonomika či podnikání, kdyby někdo studoval a měl chvíli času na shrnutí jak se mu líbilo nebo naopak co je špatného na oboru apod, bylo byt to super. Dále jaké jste měli uplatnění po absolovování této školy?
    Děkuji za odpovědí a vaše názory,zkušenosti.
    Tonda😊

Email: E-mail
    • rr02.02.2016 10:12
      Nedoporučuji, dej přednost VŠE, kvalitnější škola, lepší uplatnění. Ekonomů je již mnoho, je tedy nutno volit opatrně.
      • fero07.06.2024 16:07
        Ale dobře se tam *** taky trochu žijme a užívejme si.....Jo aha, ty jsi takovej ten trapáček, chcípáček....jo tak to jo.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.09.2026 10:24:16.