CZU Pef -Veřejná správa a regionální rozvoj x Provoz a ekonomika

← Všechna témata Kategorie: Česká zemědělská univerzita v Praze 3 reakce 2869 přečtení
Aneta24.09.2012 11:52
Zdravím 😊,

příštím rokem se chci hlásit na czu do prahy a netuším na jaký obor. Prosím o radu a o zkušenosti z těchto daných oborů?

Děkuji 😀

Email: E-mail
  • xaxa07.05.2013 23:06
    Jsem na VSRR a nemůžu si stěžovat. Co se týče PaE, a celkově ostatních oborů na ČZU na PEF, tak jsi sou podobné, jen na PaE se více učí matiky, v prváku mají dva předměty s matikou, zatím co na VSSR je jen v každém semestru jedna. PaE má větší dočinění se zemědělstvím, v předmětu Zemědělské systémy se učíš rozpoznávat různá semínka apod.
    • Any25.06.2013 19:03
      děkuji,
      a chtěla bych se zeptat, rozdíl mezi Pae a Paa. Dostala jsem se na oba obory a nemohu si vybrat 😛

Email: E-mail
      • Micha02.07.2013 15:26
        Já studovala na Bc. Podnikání a administrativa. ALe oba obory jsou dost podobné, jen se například liši kdy jsou jednotlivé předměty vyučované. Na pae je ve více semestrech matematika, a je zde i více statistiky. Na PAE se statnice skládají i ze statistiky a ekonomicko-matematických metod. Ovšem ani na PAA neni uplně nejlehčí. Jsou zde dva semestry účetnictví. Statnice r. 2013 - ekonomie, Pravo, a pak řízení - učetnictví, management, informační systém.
        Jde o to co je ti bližší zda např. účetnictví nebo statistika spolu s matematikou.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 14.09.2026 18:54:08.