Zde je prostor pro Vaši reklamu.
Kontaktujte nás.
Reklama.
Přidej se k nám.
Anketa.
Podle čeho vybíráš zejména vejšku?

Obtížnosti (19%)

Prestiže (19%)

Vyučovaného oboru (24%)

Ceny (18%)

Blízko domova (18%)

Celkový počet odpovědí: 20287.
Napiš nám.
Upozorni nás na chybu,
navrhni doplnění.
Zpětné odkazy.

Rozvrh PEF - kombinované 1.ročník

← Všechna témata Kategorie: Česká zemědělská univerzita v Praze 3 reakce 1969 přečtení
Lily13.09.2010 10:56
Ahojky, můžete mi prosím poradit, kde najdu rozvrh nebo harmonogram pro první ročníky kombinovaného studia. Protože ať koukám na hrocha, studenta a podle návodu studijního oddělení, tak bohužel rozvrh nikde k nalezení. 🤔

Díky moc.😀
  • smoula.modry16.09.2010 10:06
    Ahoj, já mám sice denní, ale podle mě to bude stejný.. Takže:

1) hroch.czu.cz
    2) ROZVRH NG
    3) Studenti (nahoře v zelené lištičce)
    4) a teď už jenom doplňuješ.. 😎

Tak doufám, že ti to pomůže 😊

Email: E-mail
  • lily16.09.2010 13:12
    Bohužel to jsem taky zkoušela, ale nevyleze nic, jen pro denní studium, ale přesto díky😉
    • šolim21.09.2010 13:00
      Ještě není a bude pevný, cca ve středu 22.9.2010, na stránkách s el.přihláškou na serveru pef.czu.cz-přihlásíš se na odkazu číslem tvé přihlášky a r.číslem. Po zobrazení údajů tam budeš mít login do Hrocha, Badisu atd., ale ještě tam není nic (jen hláška, že ještě nejsi zapsaná)

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.