Přestup na jiný obor

← Všechna témata Kategorie: Česká zemědělská univerzita v Praze 1 reakce 3751 přečtení
Lucka06.09.2010 11:34
Ahoj, mám takový problém. Letos jsem se dostala na ČZU obor "provoz a ekonomika"...nebylo to přesně moje rozhodnutí, ale pokud jsem chtěla studovat, musela jsem přijmout tuto možnost. Ráda bych se zeptala, jestli jde třeba během semestru možný na této škole přestoupit na jiný obor, ráda bych studovala "veřejná správa a regionální rozvoj". Děkuju moc za odpověď 🙁

Email: E-mail
  • Alča06.09.2010 21:32
    jde to ale až po 1 roce studia,musíš si podat přihlášku na svůj obor,udělat přijímačky,požádat o přestup současně s žádostí o uznání předmětů, no a když ti to povolí děkan,tak se dostaneš do 2 roku a uznají ti stejné předměty,pokud jsou ještě jiné předměty,které nejsou na tom druhém oboru,tak bys sis je musela dodělat.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.