ČVUT FD

Týna06.07.2017 22:42
Dobrý den, ráda bych se zeptala někoho kdo studuje jakýkoliv obor na čvut fd, jelikož moje otázka se nevztahuje na konkrétní obor, ale ráda bych věděla jak je to s přesuny mezi budovami. Je pravda, že když je špatně sestavený rozvrh je nutné se za čtvrt hodiny přesunout z jedné budovy (např. Konviktská) na budovu (např. Florenc)? Je vůbec reálné ten přesun stihnout? Dále bych se chtěla zeptat jestli si budu moc sama sestavit rozvrh nebo je pevně dán každý semestr? Děkuji moc za odpovědi.
  • Roman23.07.2017 16:58
    Zdravím, sice studentem FD nejsem, něco si ale pamatuji ze dne otevřených dveří, na kterém jsem byl v únoru.
    Přesuny se moc stíhat nedají, učitelé to ale určitým způsobem tolerují. Stihnout by se to prý za patnáct minut dalo, kdyby jste vyšla z budovy a rovnou nasedla do tramvaje. Vždycky se to ale nepovede.
    O rozvrzích jsem zaslechl, že se dají upravovat omezeně, se třemi budovami bude sestavování určitě náročné. Jak velké to „omezení“ je, ti ale nepovím. Bylo by fajn, kdyby někdo info ještě upřesnil.

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.09.2026 17:41:10.