Ahoj, zvažuji přihlášku na Ambis. Je to jedna ze dvou škol, o které uvažuji, proto bych se chtěla zeptat . . .
Jaké máte zkušenosti z dálkového studia Bezpečnostního managementu v Praze?
Jak probíhá výuka? Jaké dny? Kolikrát za semestr v reálu?
Zda nevadí Bc. z jiného oboru? Musí se něco navíc dodělávat?
Zkoušky probíhají spíše písemně či ústně, v testcentru?
Jak dlouhá by měla být praxe ve 3. semestru?
Budu ráda za jakoukoliv Vaši sdílenou zkušenost.
Díky.
Email: E-mail
-
K Kokos29.10.2018 17:43 Hale, nejsem sice na kombinobané formě, .. já vlastně ani nevím, na jaké jsem. Mají v tom neskutečný bordel. Studuji momantálně 3. semestr. Kdyby jsi chtěla, napíšu ti víc do SZ. E-mail-
H Hana Černichová03.10.2019 18:17 Ahoj, vidím, že studuješ na této škole. Potebovala bych od tebe nějaké informace. můžeš se mi ozvat? Díky Hanka, 603 422 696
Email: E-mail -
K Katerina Vaňková05.03.2021 16:40 Dobrý den prosím studujete někdo na AMBIS dálkové ?Mohla bych poprosit o sdílení zkušenosti ? Děkuji moc
Email: E-mail
-
-
A Andrea11.01.2019 11:57 -
M Martina01.02.2019 21:15 -
T terkaa08.04.2019 17:41 Ahoj všichni, letos maturuju a přemýšlím nad Ambisem, konkrétně Bezpečnostní management. Chtěla bych poprosit o zkušenosti ať už studentů nebo absolventů. Místní recenze mě docela vydesily a nevím, co si o škole myslet i když se mi zprvu moc líbila. Má škola vůbec nějaké spokojené studenty?
Mockrát děkuju za každou odpověď -
Z Zetta05.05.2019 17:01 Čau, budu rád za kterýkoliv názor studentů na školy ambis.cz a newtoncollege.cz, prosím napište mi na e-mail: E-mail
Jestli má někdo k dispozici sazebník NC (newtoncollege.cz) - kompletní ceník služeb a poplatků spojené se studiem. Také prosím poslat na email. Díky moc!
Napsat odpověď
Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.09.2026 19:43:16.