• Pavel02.03.2018 14:18
    Zdarec všem.
    Je tady někdo kdo studuje v Brně na VŠ Ambis? Tak nějak jsem zjistil, že skripta jsou v E- podobě a člověk se k nim nedostane dříve než si zaplatí školné.
    Tudíž kdo si chce přilepšit, nechť mě napíše a určitě se domluvíme.
    Koupím všech 6 semestrů nebo aspoň první dva. 🤔
    Díky P.Š. E-mail
  • Pavel02.03.2018 14:20
    Jsem zapomnněl zmínit obor. 😀
    Manažerská psychologie

Email: E-mail
  • Dominik04.05.2018 19:39
    Ahoj všem, rád bych začal v Praze studovat dálkově Ambis...Kriminalistiku a právo. Hledám někoho kdo již toto studoval či studuje. Potřebuji info o výuce a jak dálkové studium probíha. Můj mail je Houskis@email.cz. Předem moc děkuji. Dominik.
  • Akinom26.06.2018 21:34
    Někdo, kdo studuje na ambis? Letos nastupuji a ráda bych pár info.., prosím do emailu:babcanikova@seznam.cz.

• Martina01.02.2019 21:13
    Opravdu kvalita 0. Bohužel jsem začala tuto školu studovat a budu muset odejít. Strašná organizace ze strany studijního oddělení a nekvalitní výuka zaměřená jen na teorii. Neustálé změny v rozvrhu apod.

• Monika23.04.2019 20:01
      Ahoj Martino.
      Docela hledím. Já se tam teda taky hlásila na kriminalistiku a Kriminoologii ... ale po těch negativních příspěvcích ...opravdu nevim nevim ... smlouvu jsem tedy zatím neodevzdala, a asi to ani neudělám. Spíše mě zajímá ta forma studia, všichni tvrdí ze jsou materiály a poslední chvíli daný na intranet a ze výuka je otřesná a teda ze odpadavaji hodiny a neustále změny. To je to opravdu tak děsné? Budu rada za tvou reakci a případný popis zkušenosti.

Díky Monika

• Monika03.04.2022 10:09
    Škola má opravdu šílenou úroveň a byla vytvořena za cílem vytáhnout ze studentů co nejvíce peněz. Platíte za každou administrativní komunikaci, za vše. Musíte se zavázat zaplatit školné dopředu, i přestože skončíte, pokud do dne nezaplatíte, načítají se vám šílené poplatky každý den. A dle dalších recenzí je podobných názorů, jako je ten můj opravdu spousta. Tuto školu nikdy více!

• Zbyněk Kalabis05.04.2022 15:04
    BIVŠ byla kvalitní škola, ale po jejím vplynutí do AMBIS pochybuji o její kvalitě; byly zrušeny její původní programy a nahrazeny "bůhví čím". Škoda.

• Pavlína11.04.2022 12:47
    Nedoporučuji školu, ty recenze na školu jsou strašlivé. Škola maže nepohodlné recenze. Našla jsem je na facebooku Ambis – recenze školy odkaz tu https://www.facebook.com/Ambisrecenze

• jensenepo*18.01.2024 18:38
    Doporučuji vyhnout se této firmě a nepodávat přihlášku. Studuji na škole a sice jsem ji za 3 roky navštívila jen na testy, tudíž nevím v podstatě co to je stavbu krom schodů a učebny na testy a nikdy jsem se nemusela učit vzhledem k tomu, že i taková angličtina kde se probíralo něco ve smyslu ,,I have a dog" prostě jednoduchá jak facka a jen chodila odklikávat nějaký věty, které jsou tak jednoduché, že ani nevím že studuji, tak ta hodnota takového diplomu nevím k čemu mi bude. Avšak ještě bych doporučila opravdu dát na recenze školy, protože ti poškození žáci by se neozývali právníkům jenom tak a já mám s něma dost nemilé zkušenosti
  • Kvv2603.04.2024 12:45
    Ahoj. Máte někdo zkušenost s distančním studiem oboru Marketingová komunikace nebo Ekonomika a management podniku na Ambis? Kolik berou lidí na distanční studium? Díky

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 14.09.2026 18:54:08.