LLM

← Všechna témata Kategorie: Brno International Business School 1 reakce 1077 přečtení
Bundeswehr13.02.2011 15:27
Zdravím mátě někdo zkušenosti se studiem LLM na této škole? Zajímalo by mně zejména co se týče uplatnění s tímto oborem v právní sféře, zejména v zahraničí a jestli je lepší než MSc. nebo by bylo lepší volbou MSc. ? Díky za informace.
  • scorpio24.02.2011 11:32
    Zdravím,
    tento program studuju. Celkem jsem spokojený, i když nějaké menší výhrady by taky byly. Záleží co od tohoto programu čekáš. Já mám magisterské vzdělání z PrF MU, takže tohle studium považuji za dobré doplnění dosavadního vzdělání. U absolventů jiných oborů, či u absolventů Bc. studia práv si zcela nejsem jistý vhodností tohoto výběru. Ale jak říkám, záleží na tom, co si kdo od toho slibuje. Pokud by Tě zajímaly podrobnosti, můžu sdělit mailem. Mailová adresa E-mail
    Studiu zdar!

Napsat odpověď

Reakce se zobrazí přímo pod zprávou, na kterou odpovídáš. Pole s * jsou povinná.

Kdo odpovídá

Pokud jméno nevyplníš, zobrazí se Anonym.

Text příspěvku *

Piš věcně a bez osobních údajů.

Text musí mít alespoň 5 znaků. Můžeš použít tučné písmo, kurzívu, seznam, citaci, odkaz a emoji.

Nastavení příspěvkuvolitelné

Základní nastavení

Upozornění na reakce

Po zapnutí budeš dostávat e-mailem upozornění na všechny nové reakce pod tímto příspěvkem, včetně vnořených odpovědí.

E-mail se veřejně nezobrazuje. Slouží k upozornění na nové reakce a k ověření autorství. Bez e-mailu nelze později ověřit, že jsi autor, proto nebude možné vyhovět žádosti o úpravu nebo odstranění příspěvku.

Poslední aktualizace údajů na stránce: 11.09.2026 16:06:14.