05.08.2007 14:02:13, sunnynka, zhlédnuto: 221x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
Slysela jsem ze matika na teto fakulte je tezkamam z ni docela strach. Da se to zvladnout nebo je to fakt jen pro naky bedny??
(05.08.2007 18:53:52, sunnynka)
eee to se nikdo nenajde kdo mi poradi?reagovat zde
(05.08.2007 20:14:46, Radek)
tak zkusím já: Zdá se že tam co se týče matiky, mají jen v 1. semestru Kvantitativní metody A (jde o matematiku), v 2. semestru Kvantitativní metody B (jde o statistiku s použitím počítače), info o předmětech Kvantitativní metody viz: http://info.OPF.slu.cz/vvr/vyzkum/internacionalizace/zav.zprava%20roz.projektu_2005_internacionaliza ce/sylaby_ib_final.doc str. 53-55, 59-61. Takže vyloženě matika jen jeden semestr,ale asi to bude náročné tím, že je to zhuštěné a je na to málo času, radím si koupit co nejdřív příslušné učebnice, případně si domluvit s někým kdo to víc umí nějaké studijní session. Ale i ve škole vám to všechno vysvětlí,procvičí -když to vezmeš poctivě, určitě zvládneš. Zdar PS: Podle předchozích diskusí zde, lze se na fakultě přihlásit do přípravného kurzu, kde se látka procvičuje (Dej hledat v příspěvcích "OPF").. klíd, hezké prázdniny reagovat zde
(05.08.2007 20:25:51, Radek)
ten odkaz se mi pokazil, zkus dát http://info.OPF.slu.cz/vvr/vyzkum/internacionalizace/ pak klikneš na tu zprávu z r. 2005, a pak na ten soubor sylaby_IB_final.doc , ju?
reagovat zde
(06.08.2007 09:45:45, sunnynka)dekuju
reagovat zde
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení. Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
Je zakázáno používat vulgární slova.
Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 07.12.2023 12:00:56.