Ahojky lidi, mám prosbičku. Právě řeším, jestli mám studovat raději obor Mezinárodní vztahy a Evropská studia nebo Veřejná správa . Který obor je perspektivnější, kde je lepší uplatnění? A vybrala jsem si vůbec tu správnou školu. Máte s ní někdo zkušenosti? Chtěla bych studovat kombinovaně (mám malé děti, takže jinak to ani nejde ). Může mi prosím někdo napsat, jak studium vlastně probíhá a jakékoliv další informace. Moc moc moc děkuji a doufám, že se někdo ozve
VŠVSMV
04.07.2007 13:27:40, Lenka, zhlédnuto: 423x, reakcí celkem: 11Reagovat na příspěvek
-
(08.07.2007 17:09:42, Tlapka) Ahoj, kombinovane studium vypada tak, ze budes mit skolu jeden den v mesici o vikendu, ale zato od rana do vecera - maji to myslim od osmi do peti s prestavkou na obed.
Já jsem na MVES a ve škole se mi líbí, srovnání s veřejnou správou bohužel nemám. Co se týče uplatnění v praxi, tak si myslím, že nezáleží ani tak na oboru, který máš vystudovaný, jako na tom, jak ostré máš lokty...
reagovat zde -
(09.07.2007 13:20:16, Lenka) Tlapko dík za info
Napíše své zkušenosti ještě někdo, prosím
reagovat zde -
-
(12.07.2007 19:52:20, Tlapka) Zná jí asi tak tisíc studentů, ale sem na fórum bohužel pravidelněji chodím jenom já reagovat zde
-
(13.07.2007 00:28:54, Radek) Lenka: myslíš pobočku v Praze-Strašnicích?.. kdyby nebyly prázdniny, poradil bych ti abys šla někoho "ulovit" před školu, je to budova volně navazující na gymnázium Voděradská, rozpoznávací znaky studentů: dej jim nějaký příklad, třeba 4. odmocnina z 256, pokud okamžitě odpoví a správně, tak hledej dál ;-).. Je tam pěkné nové hřiště s umělým povrchem, jestli hraješ nějaké míčové hry, super, já tam dřív hrával hokejbal když tam byl beton. V okolí se dají studenti zatáhnout do místních restaurací nebo nedalekých parčíků u metra Strašnická, a vytáhneš z nich nějaké rozumy, možná. Ber napolo v žertu, doufám že se někdo ještě ozve, zdar reagovat zde
-
(16.07.2007 06:50:33, Lenka) Radku, dík za reakci, ale já bych radši něco konkrétnějšího reagovat zde
-
-
-
(27.07.2007 10:33:45, Tlapka) Lenko, jestli chceš, tak mi napiš na mail (tlapka-zavináč-gmail-tečka-com) a když to bude v mých silách, pokusim se odpovědět. reagovat zde
-
(30.07.2007 10:01:45, Alena) Na Evropská studia nechoď, místečka v Bruselu už sou obsazená. Lepší jsou mezinárodní vztahy. Ještě dotaz bavíme se o FSV UK, nebo jsou jen názvy oborů nápadně podobné i na jiné fakultě? reagovat zde
-
(30.07.2007 10:03:30, Alena) Ah, promiň, nevšimla jsem si názvu. No, ale stejně běž do těch mezinárodních.Hezký den reagovat zde
Podobné příspěvky:
- VŠVSMV - kombinované studium - Informace o studiu
- VSVSMV magisterske -kombinovane - Informace o studiu
- VŠFS x MUP (VŠVSMV) - Výběr vysoké školy
- VSVSMV na Smíchově nebo ve Strašnicích - Ostatní
- VŠVSMV - Výběr vysoké školy
- VSVSMV a VSFS - Výběr vysoké školy
- všvsmv praha - Ostatní
- VŠVSMV - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 16:53:11.