Přijímačky na psychologii

-
(25.06.2007 19:50:47, Anche) Dělal jsem přijímačky loni. Na psycho rozhodně jen středoškolské učebnice a uvedená literatura nestačí. pokud chceš vědět, co je třeba, doporučuji si projít např. web http://www.psychologie.oukej.cz/ a stránky fakulty i katedry. Pokud si nebudeš s něčím vědět rady, tak mi klidně napiš, pokusím se poradit
reagovat zde
Email: annarihovavolnycz, ICQ: 92944757 -
(26.06.2007 08:32:26, schenni) Na psychologii musíš být psycholog už před tím, než se tam dostaneš. Připadá mi, že si tam jdeš akorát pro ten titul. Hlásila se tam kámoška, postoupila k pohovoru a nevzali ji. A to můžu říct že do toho dala strašně moc, až je trochu zdeformovaná z toho :o) V testu byly takové otázky, o nichž nemá normální smrtelník ani ponětí - tak se učit, se učit, se učit. A nebo jít jinam :-) Většinou tam berou lidi až poněkolikáté, co se tam přihlásili. Kámoška bude dělat nulťák a zkusí to příští rok reagovat zde
-
(16.10.2007 13:48:26, Verča) Ahojte, jsem ve třeťáku a zajímám se o psychologii a taky bych ji chtěla studovat. Můžete mi prosím poradit, jak se co nejlépe připravit+doporučit nejvhodnější četbu (čtivou a co nejvíce srozumitelnou)??Budu ráda i za další informace
Díky moc!!!! reagovat zde
Email: cer.vercseznamcz -
(17.10.2007 14:57:39, Dana) Mně by celkem zajímalo, jestli na psychologii UK existuje taky elektronická přihláška ??Nebo zatím jen ta obyč od SEVTu ? reagovat zde
-
-
(19.10.2007 11:06:44, Betty) Verča : čtivá, srozumitelná je Učebnice obecné psychologie od Aleny Plhákové, je tam všechno. reagovat zde
-
(19.10.2007 13:15:37, Nika) No to teda nevím, jestli je zrovna obecka od Plhákové čtivá, ale rozhodně se to k příjmačkám hodí asi nejvíc...zvlášť pokud to chceš zkoušet do Olomouce, kde stejně musíš u zkoušky umět tuhle učebini celou.pak je taky docela čtivá knížka SOCIÁLNÍ PSYCHOLOGIE od Nicky hayesové...ta se mi četla celkem dobře
reagovat zde
-
(19.10.2007 13:30:32, Janka) nika : ahoj, jestli víš něco o přijímačkách na psy do olmíku prosím písni mi na icq nebo mejlík
reagovat zde
Email: janka.stepankovaseznamcz, ICQ: 397704241
Podobné příspěvky:
- Přijímačky na psychologii - Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o.
- Ústní zkouška na psychologii UPOL - Přijímačky, přípravné kurzy
- jak se dostat na psychologii - Přijímačky, přípravné kurzy
- Jak se dostat na psychologii - Přijímačky, přípravné kurzy
- koupím Atkinsonovou-psychologii - Ostatní
- Přípravné kurzy na psychologii... - Přijímačky, přípravné kurzy
- Priprava na pravnickou fakultu/psychologii - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.12.2023 22:58:45.