[Managament cetsovního ruchu]Ahoj nevítě někdo od kolika bodů se tam bere? jako ty přijimačky byly fakt největší mazec...hlavně ta aj...zlatý přijimacky vpraze na vse...tohle byl děs....tak jestli s tím máte někdo zkušenost, tak budu ráda za info, dík
UHK
19.06.2007 14:46:57, Lucy, zhlédnuto: 128x, reakcí celkem: 8Reagovat na příspěvek
-
(19.06.2007 18:24:36, lucy) no tak neříkejte mi,že se nikdo nehlásil do hradce? a nikdo s touhle univerzitou nemá žádný zkusenosti... reagovat zde
-
(19.06.2007 21:41:37, zdenka) hoj, taky by mě zajímalo, od kolika berou... anglina byla mazec největší! a "všeobecnej přehled" strašná fraška, dali tam úplně ty stejný otázky, co nám dávali na přípravným kurzu reagovat zde
-
(20.06.2007 23:24:28, Tomáš) mrkni sem na výsledky:
http://isit.uhk.cz/info/pohovory/public
Byl jsem na UHK na přijímačkách na informatiku, tam byla angličtina dost jednoduchá.... ale nedivil bych se kdyby na cestovní ruch byly náročnější požadavky. reagovat zde -
-
(22.06.2007 16:57:41, Lucy) No nedostala jsem se ..ale z aj mam 17b a toho všeobecnýho 38...ale jako nestacilo to což jsem předpokládala.. reagovat zde
-
-
(27.06.2007 09:27:21, Renda) Ahoj, taky jsem dělala přijímačky do Hradce, z aj mám 19 a ze všeobecnýho 24 . Je vůbec někdo, kdo měl z angliny alespoň těch 25? Jsem koukala na pořadí uchazečů a nějak jsem nemohla žádnýho takovýho člověka objevit reagovat zde
-
(27.06.2007 23:02:17, Lucy) No jako neni nikdo kdo by měl min. z tý aj 25..to by mě teda zajimalo jak to udělají...asi budou muset snižíit bodovu hranici...fakt nevim..je někdo kdo už ví že se tam dostal? reagovat zde
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 17.09.2024 20:24:54.