Ahoj chtěla jsem se zeptat jak a z čeho jste se připravovali na přijímačky na tento obor-díky a jak jste uspěli.děkuji
Email: d.c.pcentrumcz
Přijímačky 2007 ff.uk-obor pedagogika
13.06.2007 07:59:32, Dáša, zhlédnuto: 1701x, reakcí celkem: 27Reagovat na příspěvek
-
(29.08.2007 04:37:05, Peta) A Jano, ty jsi letos maturovala nebo jsi taky starsi? Ja se chystam na prijimacky za rok reagovat zde
-
(27.08.2007 14:58:51, Dáša) Ahoj Jano-ty si zlato-jasně že beru,pošli mi tvuj mail a já ti pošlu adresu jo
díky moc.ahoj reagovat zde
Email: d.c.pcentrumcz -
(20.08.2007 20:36:11, Dáša) Eleno-ty si taková asi světa znalá-prosím dej sem nějaký návrh na čtivo kde bych získala takový přehled co je potřeba ke zkouškám-přeci jen školní léta mám už dlouho za sebou a tím se i ten přehled snadno ztrácí.děkuji
Pucco neboj zase tak lehký to nebylo-když se tam tolik lidí(včetně mě)nedostalo a prosím pak mi klidně písni jak se tam máš a jaké máš dojmy-klidně na mail jo budu ti moc vděčná a tobě Jano taky -děkuji.
a pokud vás někoho ještě napadne z čeho informace na zkoušky "nalejt"do hlavy tak prosím napište.děkuji
chci to příští rok zkusít znovu a možná i na psychologii
tak jsem si dala předsevzetí že se naučím ZSV + psychologii+ přečtu co nejvíce psycho+pedagogika-tak pokud budete mít nějaké konkrétní rady a nádady budu za ně vděčná-
předem všem děkuji reagovat zde
Email: d.c.pcentrumcz -
-
(08.08.2007 18:55:22, pucca) super, já v pátek odjíždim a pak budu v Praze asi týden od 27.8., tak se sejdem kdyžtak mi napiš na icq (309412391), líp se dohodnem.. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Speciální pedagogika - Výběr vysoké školy
- Přijímačky na TF JU v ČB - bakalářský studijní obor Sociální a charitativní práce - Přijímačky, přípravné kurzy
- Navazující magisterské Speciální pedagogika Brno - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přijímačky na obor Angličtina pro mezikulturní komunikaci - Překladatelství a tlumočnictví - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přijímačky - magisterský obor FM VŠE - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Přijímačky na obor Sociální práce, Ostravská univerzita - Přijímačky, přípravné kurzy
- Pedagogika předškolního věku HK - Univerzita Hradec Králové
- Resocializační pedagogika - Univerzita Pardubice
- Speciální pedagogika nebo medicína? - Výběr vysoké školy
- PedF UK - obor Psychologie - speciální pedagogika - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.