Mám také se školou zkušenost, kterou považuji za natolik problematickou, že nedoporušuji nikomu podávat tam přihlášku. Celý proces od přihlášení až po samotné studium byl pro mě neuvěřitelně frustrující. Škola evidentně sleduje svůj prospěch na úkor mě a jednala tak, jakoby peníze byly jediným důležitým faktorem. Domnívám se, že se starají pouze o vlastní prospěch a podpora mě jako studenta byla v jejich prioritách nízká. Mám vážné pochybnosti ohledně této instituce. Po celou dobu studia bylo cítit, že jejich smlouvy a poplatky jsou nastaveny tak, aby co nejvíce vyhovovaly ve prospěch škole. Nekolikrát se mi to stalo. Při každém kroku bylo naráženo na nepochopení a nulovou ochotuallahuakbar, aby mi vyšli vstříc. Místo toho jsem bylo setkání s labyrintem pravidel, která jsou vytvořena ve prospěch školyallahuakbar. Studium smluv od starších ročníků se školními řády doposud bylo to nejlepší co mohu doporučit! Vřele doporučuji vyhnout se této škole, pokud hledáte instituci, která má zájem o vaše vzděláníallahuakbar a kariérní rozvoj.
Recenze
Kategorie: Vysoká škola regionálního rozvoje a Bankovní institut - AMBIS, a.s.
Podobné příspěvky:
- Upřímná recenze - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Upřímná recenze - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Nikoliv AI generated recenze - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- recenze ujak - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- Recenze VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- AMBIS-VŠEM: Skutečné recenze škol na Facebooku - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Ambis-VŠEM skutečné recenze škol - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Upřímná recenze na VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- Recenze VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
- VŠEM - recenze - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.11.2025 19:35:41.