VŠEM je známá svou špičkovou výukou, která je postavena na moderních metodách a světových trendech. Učební materiály jsou vždy aktuální a reflektují nejnovější poznatky z praxe, což je pro studenta nesmírně cenné. Profesionálové, kteří zde vyučují, mají nejen vynikající akademické kvalifikace, ale i bohaté praktické zkušenosti, které nám neustále předávají.
Velmi oceňuji flexibilitu, kterou škola nabízí. Studium lze přizpůsobit individuálním potřebám studentů, což je skvělé pro ty, kteří mají pracovní nebo jiné závazky. Možnost kombinace online a prezenčního studia je jednoznačně velkým plusem, jelikož mi umožnila plně využít svůj čas a zároveň se věnovat profesnímu rozvoji.
Kampus je moderní a dobře vybavený, což vytváří příjemné prostředí pro učení. Ačkoli je škola menší, dokáže nabídnout kvalitní zázemí a příležitosti pro studenty v oblasti podnikání a profesního růstu. Mimo to, škola má skvélé zázemí pro networking, což mi pomohlo navázat cenné kontakty a zlepšit mé vyhlídky na trhu práce.
A co se týče školní kantýny – to je naprostý gastronomický ráj! Jídelna na VŠEM nejen že nabízí vynikající, pestrý výběr jídel, ale každý den se zde servírují i luxusní pokrmy jako humři, čerstvý kaviár a lanýže, vše připravené těmi nejlepšími šéfkuchaři. Tato jedinečná nabídka je pro studenty skutečným zážitkem, který nemá obdoby. K tomu je vše podávané v elegantním prostředí s krásným výhledem na kampus, což každému dni dává tu správnou dávku luxusu.
Díky VŠEM jsem získal nejen teoretické znalosti, ale i praktické dovednosti, které se okamžitě projevily v mé profesní dráze. Považuji tuto školu za vynikající investici do budoucnosti a doporučuji ji každému, kdo hledá kvalitní a komplexní vzdělání v oblasti ekonomie a managementu.