Spokojený student VŠEM

Kategorie: Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.

Nahlásit příspěvek porušující pravidla (SPAM) 04.04.2025 23:28:41, Student VŠEM, zhlédnuto: 97x, reakcí celkem: 0Reagovat na příspěvek
Hlavní obrázekStudium na Vysoké škole ekonomie a managementu (VŠEM) bylo pro mě jedním z nejvíce přínosných a profesionálně orientovaných rozhodnutí mého života. Od prvního dne jsem si uvědomil, že jsem se připojil k instituci, která se zaměřuje na poskytování vysoce kvalitního vzdělání, které je nezbytné pro úspěšnou kariéru v oblasti ekonomie a managementu.
VŠEM je známá svou špičkovou výukou, která je postavena na moderních metodách a světových trendech. Učební materiály jsou vždy aktuální a reflektují nejnovější poznatky z praxe, což je pro studenta nesmírně cenné. Profesionálové, kteří zde vyučují, mají nejen vynikající akademické kvalifikace, ale i bohaté praktické zkušenosti, které nám neustále předávají.
Velmi oceňuji flexibilitu, kterou škola nabízí. Studium lze přizpůsobit individuálním potřebám studentů, což je skvělé pro ty, kteří mají pracovní nebo jiné závazky. Možnost kombinace online a prezenčního studia je jednoznačně velkým plusem, jelikož mi umožnila plně využít svůj čas a zároveň se věnovat profesnímu rozvoji.
Kampus je moderní a dobře vybavený, což vytváří příjemné prostředí pro učení. Ačkoli je škola menší, dokáže nabídnout kvalitní zázemí a příležitosti pro studenty v oblasti podnikání a profesního růstu. Mimo to, škola má skvélé zázemí pro networking, což mi pomohlo navázat cenné kontakty a zlepšit mé vyhlídky na trhu práce.
A co se týče školní kantýny – to je naprostý gastronomický ráj! Jídelna na VŠEM nejen že nabízí vynikající, pestrý výběr jídel, ale každý den se zde servírují i luxusní pokrmy jako humři, čerstvý kaviár a lanýže, vše připravené těmi nejlepšími šéfkuchaři. Tato jedinečná nabídka je pro studenty skutečným zážitkem, který nemá obdoby. K tomu je vše podávané v elegantním prostředí s krásným výhledem na kampus, což každému dni dává tu správnou dávku luxusu.

Díky VŠEM jsem získal nejen teoretické znalosti, ale i praktické dovednosti, které se okamžitě projevily v mé profesní dráze. Považuji tuto školu za vynikající investici do budoucnosti a doporučuji ji každému, kdo hledá kvalitní a komplexní vzdělání v oblasti ekonomie a managementu.

Podobné příspěvky:
  1. VŠEM? Doporučuju - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  2. Recenze VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  3. Nespokojen s VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  4. Recenze VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  5. Recenze na VŠEM po 3 letech studia - Výběr vysoké školy
  6. Studium na VŠEM - Ostatní
  7. Hodnocení Ing. studia na VŠEM - Výběr vysoké školy
  8. Podvod VŠEM - Vysoká škola ekonomie a managementu, a.s.
  9. První rok studia na VŠEM - Ostatní
  10. Recenze VŠEM - Ostatní

Reakce na příspěvek

Tvé jméno:
Heslo:  pro možnost budoucí úpravy, obnovy nebo odstranění
Potvrzení hesla:
Tvůj email:   chci být emailem informován o reakcích na tento můj příspěvek

:) :D :( S04 S05 S06 ;) S08 S09 S10 S11 S12 S13 S14 S15
Tučnékurzívapodtržené  klikni a následně nahraď výraz TEXT. Např. [tucne] Toto bude tučným písmem [/tucne]

Telefon: Web: ICQ: Skype:

Souhlasím s pravidly uvedenými níže.

Administrace příspěvku

Heslo:  pokud chceš administrovat reakci klikni u ní nejprve na "reagovat zde"

Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.

Pravidla vložení

1. Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
  2. Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
  3. Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
  4. Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
  5. Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
  6. Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
  7. Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
  8. Je zakázáno používat vulgární slova.
  9. Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
  10. Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
  11. Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.

Pravidla zobrazení

1. Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
  2. Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
  3. Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 24.04.2025 12:39:44.